Calea de sticle de plastic cu mâinile tale

Calea de sticle de plastic cu mâinile tale

Practicitatea sticlelor din plastic este folosită în mod activ de către meșteșugarii populare în amenajarea de vile de vară. Prezența și reaprovizionarea obișnuită a ambalajelor din plastic vă permite să decorați nu numai obiectele mici de decor, ci și să vă ocupați de structurile fundamentale, cum ar fi căile de grădină. Există mai multe opțiuni pentru aranjarea unei căi din sticle de plastic, alegerea metodei depinde în întregime de preferințele proprietarului site-ului.

Caracteristica unei construcții extraordinare

Sticlele de plastic sunt un material universal care este implicat activ în varianta bugetară a designului peisajelor. Dar, înainte de a începe aranjamentul pe șir de piste, merită studiat cu atenție toate trăsăturile structurii viitoare. Avantajele traseului de la sticlele din plastic sunt următoarele:

 • costurile financiare la un nivel minim;
 • stabilitate sub influența factorilor externi;
 • instalare simplă, pentru a vă ajuta să atrageți copii;
 • cu mici adăugiri la procesul creativ, piesa poate obține un aspect luminos și extraordinar.

Dar orice mod de aranjare are și caracteristici negative. În ceea ce privește calea de grădină plastică, acestea sunt aspectele negative:

 • Prezența tarei cu același volum și culoare în cantități mari, este deosebit de dificilă colectarea dopurilor în cazul în care piesa va fi făcută din ele.
 • Modificările puternice ale temperaturii pot cauza deformarea în sine a flacoanelor de plastic sau a întregii structuri ca întreg.
 • De-a lungul timpului, materialul arde și calea va deveni decolorată, în ciuda decorului inițial luminos.
Atenție vă rog! Momentul cel mai periculos este exploatarea pistelor după ploaie sau în vreme înghețată. Suprafețele suprafeței alunecoase pot provoca vătămări corporale. Prin urmare, mișcarea în condiții meteorologice nefavorabile este mai bine de exclus.

Etapa pregătitoare

Indiferent de domeniul de aplicare al procesului de construcție, lucrarea este precedată de o etapă pregătitoare. Calea de grădină, în cazul în care containerele de plastic sunt elementul principal, poate fi de mai multe tipuri:

 • direct din întreaga sticlă;
 • în procesul de construcție se utilizează doar fundul recipientului;
 • un ornament frumos este obținut din dopuri din plastic.

Mai întâi, alegeți tipul corespunzător de cale și colectați cantitatea potrivită de material. Pentru procesul cu plăcere se va conecta toate mediul înconjurător, beneficiul sticlelor în comun cu tot excesul.

Apoi, pe site este necesar să faceți un marcaj și să săpătați un șanț. Adâncimea variază de la materialul luat ca bază:

 • pentru recipientele din plastic întreg, va fi necesară o bucată de lopeți și jumătate;
 • dacă sticlele sunt folosite în proces, este suficient 15 cm;
 • traseul de plută necesită încă o degajare mai mică, puteți elimina aproximativ 10 cm din stratul superior.

Pe marginea șanțului se stabilește cofrajul elementelor din lemn. În partea de jos se recomandă adormirea cu cărămizi sparte sau alte gunoi de uz casnic, pentru a exclude mai târziu ruperea căii, pentru aranjamentul căruia s-au născut sticle întregi.

În fiecare din cele trei căi se formează o pernă de drenare de nisip. După distribuirea materialului, acesta este bătut cu atenție, dacă este posibil, se recomandă utilizarea unui patinoar.

Aplicarea întregii sticle

Să trecem la acțiunea principală privind proiectarea căii din sticle de plastic cu mâinile noastre.

Sfat! Ambalajul din plastic pentru calea este ales la fel în patru parametri: volum, formă, culoare și grad de rigiditate.

Toate ambalajele sunt spalate bine, resturile solutiei adezive si etichetele sunt indepartate. Containerele sunt uscate. Rigiditatea căii va da nisip, care umple dens toate sticlele. Pentru a accelera procedura, membrii mai tineri ai familiei sunt implicați în procedură. Copiii sunt mereu fericiți să poarte cu nisip, iar pentru a ajuta adulții în dezvoltarea site-ului este un dublu beneficiu.

Înainte de începerea umplerii, merită luată în considerare proiectarea pistei. Există mai multe variante de decorare:

 • Utilizați o combinație de recipiente din plastic de două sau trei culori;
 • acoperă sticle cu vopsea rezistentă;
 • în timpul umplerii, adăugați folii, folii sau hârtie pentru a crea fragmente strălucitoare;
 • înlocuitorul original al hârtiei strălucitoare va fi pietrele de moluște sau de mare.

Containerele de plastic bine uscate sunt umplute cu nisip uscat și strâns strâns cu dopuri. Apoi ambalajul este plasat în mod constant într-o șanț într-o poziție orizontală. Pentru ca piesa să fie cât se poate de plată, scutul din lemn este așezat pe partea superioară a sticlelor și ștanțat. Și din nou, ajutați descendenții. Cereți copiilor să sară pe scut - se vor distra și vă puteți odihni înainte de următoarea etapă de amenajare a căii.

Pentru a face piesa durabilă și fiabilă, sticlele de plastic necesită o fixare suplimentară. Pentru a face acest lucru, diluează chitul de ciment și umpleți spațiul dintre recipientele din plastic, ocolind chiar partea de sus a sticlelor. Când soluția se solidifică complet, resturile amestecului sunt îndepărtate de pe suprafața recipientelor cu o perie rigidă pentru a conferi un aspect estetic.

Există și o altă modalitate de a repara pista. între sticlele de plastic adormă ciment uscat de înaltă calitate, după care calea este turnată ușor din recipientul de udare. După ce amestecul se usucă, elementele cofrajului din lemn sunt îndepărtate în etapa finală.

Formarea pieselor din fund

Utilizarea pentru aranjarea căii de grădină exclusiv la baza recipientelor din plastic se caracterizează prin muncă mai redusă. Pașii inițiali sunt identici cu designul căii din sticle întregi:

 • un șanț săpare;
 • cofrajul este instalat;
 • Containerul din plastic este spălat și uscat.

Dusurile pentru pasarelă sunt tăiate la aceeași mărime, înălțimea aproximativă este de 7-10 cm. Șanțul este umplut cu un amestec de nisip și ciment, este compactat strâns. Apoi, părțile de bază sunt ușor turnate din recipientul de udare, astfel încât apa să nu se spele la gunoi. Începeți să formați o cale. De asemenea, este necesar să se aplice o combinație de culori. O schiță a ornamentului este desenată în prealabil. Când materialul de fixare este solidificat, cofrajele sunt îndepărtate.

Remarca! Suprafața rezultată este mai potrivită pentru scopuri decorative și va face față sarcinii de masaj a picioarelor. Prin urmare, este mai bine să creați o astfel de cale de la recipientele din plastic într-o mică parte a grădinii departe de locurile de mers pe jos intens.

Arată decorativ din punct de vedere organic granita pentru un pat de flori de la fundul containerelor din plastic. Ordinea dispunerii sale nu este mult diferită de construcția căii. Șanțul este format din lățimea unei sticle. Pentru ca liniile să fie uniforme, ele fac inițial un marcaj cu coloane, între care se întinde un fir dens, care servește ca punct de referință în viitor. Urmăriți-vă cu sticle de plastic de pe fotografia următoare:

Ornamente ale blocajelor de trafic

Răbdarea și perseverența vor necesita o cale căptușită cu dopuri din plastic. La etapa de asamblare a materialului nu se întinde pe o perioadă lungă de timp, implică întregul cerc al cunoștințelor asupra procesului. Când sunt disponibile numerele necesare de plastic, acestea trebuie sortate după culori. O etapă importantă în aranjarea piesei viitoare este desenarea unui ornament sau a unei imagini. Totul depinde de abilitățile comandantului.

Principalii pași în procesul de construire a unei căi decorative:

 • Baza este egalizată, se formează cofrajul.
 • Stratul de nisip pentru drenaj este bătut cu atenție.
 • Pentru plierea borkului din sticle de plastic trebuie să pregătiți o soluție specială, în care, pe lângă cimentul și nisipul tradițional, aderă adezivul. Consistența amestecului ar trebui să semene cu smantana.
 • Se toarnă compoziția pe o suprafață mică, aproximativ jumătate de metru, la nivel.
 • Începeți să așezați dopurile în conformitate cu modelul existent.
Atenție vă rog! Este important să se realizeze atunci când se pune o suprafață plană. Corectați deficiențele va ajuta scutul de lemn plasat pe partea de sus, care este apăsat în jos.

Ca și în cazurile anterioare, după ce soluția sa solidificat, cofrajele sunt îndepărtate, iar dopurile sunt curățate de resturile amestecului cu o perie rigidă.

O adăugare organică a designului site-ului va fi artefactele originale bazate pe sticle de plastic, amplasate de-a lungul căii.

 • Cum se face o scurgere pentru o zonă orb?

 • Jgheaburi de beton

 • Jgheabul de drenaj

 • Ce geotextilă pentru așezarea plăcilor de pavaj să alegeți

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 82 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map