Casa de blocuri din lut expandat plus și minus

Casa de blocuri din lut expandat plus și minus

Blocul vechi de zgură a fost înlocuit cu un material care le-a înlocuit cu demnitate. Este o mare cerere în construcții, renumită pentru caracteristicile tehnice remarcabile și laturile sale pozitive. Din ea se ridică case, garaje, bai, construcții agricole și alte structuri. Lucrul cu produsele este destul de ușor, iar pentru procesare nu este nevoie să aveți instrumente de înaltă tehnologie. Datorită structurii poroase, materialul este ușor, are o conductivitate termică scăzută și protejează perfect camera de zgomot. Chiar și vremea rea ​​este inadecvată pentru el, deoarece nu se teme de umiditate. Și datorită purității sale ecologice, este folosită peste tot. Ce fel de material miracol este asta? E vorba despre keramzitblokah.

Claydite este cunoscut pentru toată lumea ca un material de izolare termică. Dar, prin adăugarea unei fracțiuni mari și mici de lut expandat la beton, a fost obținut un material universal, ideal pentru construcția de case. O casă construită din piatră expandată este o construcție populară. S-ar putea să credeți că, cu astfel de caracteristici, costul său va fi ridicat în cer. Dar nu sari la concluzii. Argila extinsă este foarte accesibilă. Prețul său este chiar mai mic decât blocurile de silicat de gaze. În acest articol vom discuta despre avantajele și dezavantajele caselor din blocuri din lut expandat, precum și despre feedbackul proprietarilor care au construit deja clădiri similare.

Caracteristici blocuri keramzitobetonnyh pentru casa

Blocurile de beton din beton sunt realizate prin tehnologie standard. Compoziția este destul de simplă și simplă. Aici setul obișnuit de beton: nisip, ciment și apă. Totuși, materialul de umplutură realizează blocuri de beton argiloase așa cum sunt ele. Principala componentă a acestui material pentru construcția casei este argila extinsă. Într-un singur produs, laturile pozitive ale betonului și lutului expandat au fost combinate. De aceea are atâtea avantaje.

Fiți atenți! Casele din blocuri din argilă-beton din Rusia au început să fie construite în mod activ acum 60 de ani. Ca și atunci producția a fost populară, deci în zilele noastre.

Datorită dimensiunilor și greutății, construcția casei este mult mai rapidă. Unitatea standard măsoară: 188 mm - lățime, 390 mm - lungime, 190 mm - înălțime. Și greutatea sa poate ajunge la 15 kg. Tehnologia de a pune peretii unei case de blocuri este foarte simpla. Și datorită diferitelor forme și funcții ale blocurilor, este posibilă îmbunătățirea designului. Blocurile sunt goale și pline. Va fi convenabil să le transportați, să le depozitați și să le dați la înălțime. Casa care iese din blocuri este identică cu zidăria. Dar, în primul caz, mai puțin soluție, putere și timp pleacă.

Acum toată lumea dorește să izoleze casa din interior sau din exterior pentru a economisi căldura produsă și pentru a economisi energie la încălzire. Totuși, avantajul clar al blocului de beton argilă este nivelul său de conductivitate termică. Casa materialului va fi caldă. Și deoarece betonul de argilă este, de asemenea, un dispozitiv de izolare fonică, nu vă deranjează zgomotul exterior.

Iată o listă a principalelor caracteristici ale betonului de argilă:

 1. Rezistența la umiditate.
 2. O greutate mică de material.
 3. Rezistență ridicată și fiabilitate.
 4. Rezistența la decădere și la influența microorganismelor.
 5. Betonul din beton nu se teme de schimbările de temperatură.
 6. Este rezistent la foc.
 7. Nu rugină.
 8. Permeabilitatea excelentă la vapori a pereților casei.

Pe rafturile magazinelor găsiți diverse branduri de beton expandat. Ce înseamnă asta? Blocurile au litere speciale care denotă categoria. De exemplu:

 • P - despărțire;
 • P - înseamnă că el este un obișnuit (nereprezentabil, necesită finisarea ulterioară a pereților casei);
 • L - facial (prezentabil, care nu necesită decorare);
 • Cu - perete.

Următoarele litere indică denumirea. De exemplu, PZ - folosit pentru îmbrăcarea cusăturilor, UG - la colțuri, element de comandă PR. Dacă blocul este gol, atunci PS este indicat. De asemenea, în etichetă există lungime, rezistență la compresiune, rezistență la îngheț și densitate. Dacă vedeți un bloc de beton cu argilă expandată-KSL-PR-PS-390-75-F20-1200 marcat, atunci vei realiza că se confruntă cu ziduri de piatră, această lungime Cavitatea decente de 390 mm, puterea de 75, și 20 de cicluri de înghețare densitate 1200. A Ce este atât de bun pentru casele care sunt făcute din blocuri de lut expandat?

Casa de blocuri din lut expandat plus și minus

Construiește o casă este visul oricărui om. Cu toate acestea - această ocupație nu este ușoară. Nu numai că aveți nevoie pentru a alege materialul, deci, de asemenea, va lucra din greu pentru a crea o clădire confortabilă, durabilă și caldă. O mulțime de proprietari de case din blocuri de lut expandat sunt foarte bucuroși că au ales acest material. Ce este atât de bun acasă?

avantaje:

 1. Din moment ce materialul este lumină, casa nu va avea o masă imensă. Nu trebuie să cheltuiți bani, timp și energie pentru construirea unei fundații masive și profund îngropate; este suficient de ușor să se transporte blocuri; puteți lucra în casă fără echipament special.
 2. Coeficient scăzut de conductivitate termică. Mulțumită acestui lucru, casa ta va fi caldă. Trebuie doar să instalați ferestre și uși de calitate.
 3. Deoarece produsele au o permeabilitate la vapori, peretii casei vor "respira". Și ce e cu asta? Absența condensului, mucegaiului, ciupercii și crearea unui microclimat ideal pentru o ședere confortabilă.
 4. Puteți face toate lucrările de ridicare a casei cu propriile mâini.
 5. Durabilitate. Clădirea va rămâne inactivă timp de 70 de ani și mai mult fără reparații.
 6. O absorbție excelentă a sunetului.
 7. Casa finisată nu este deformată, deoarece produsele nu se micșorează.
 8. Prețul costului. Casa va fi puternică și fiabilă și va fi nevoie de bani.

dezavantaje:

 1. Datorită porozității, rezistența la îngheț a structurii nu este atât de ridicată.
 2. Când se așează, se pot forma poduri reci. Casa trebuie izolată suplimentar.
 3. Ventilație slabă a materialului.
 4. Materialul în sine este fragil.

Casa de blocuri din lut expandat poate fi văzută în fotografie.

Dacă rezumăm, devine clar că utilizarea betonului de argilă ca materie primă pentru construirea unei case este o idee grozavă.

Fiți atenți! Produsele sunt 100% ecologice. Argila însăși este făcută din lut, care este arsă într-un cuptor. Prin urmare, nici un rău pentru sănătatea care trăiește în clădire nu va face.

Dar, pentru a nu fi neîntemeiat și pentru a verifica materialul în sine, să ne uităm la cât de bune sunt blocurile de beton din beton, citiți răspunsurile proprietarilor acestor case. Deci, învățăm cum se comportă materialul în practică și dacă merită, în general, să se gândească la luarea lui. Poate că aceasta este o mișcare vicleană a comercianților? Vom vedea.

Feedback independent de la proprietarii de case din blocuri de lut expandat

Deci, am luat câteva declarații de oameni care au locuit recent sau de mulți ani într-o casă de blocuri din lut expandat. Evaluarea produselor este într-adevăr foarte mare. Probabil, toate aceste caracteristici și părți pozitive sunt cu adevărat reale.

Iată ce spune Roman din regiunea Moscovei: "Am construit o casă la 230 m2 din aceste blocuri. Am trăit în el timp de 11 ani. Ceea ce pot spune este un înlocuitor avantajos pentru unitatea populară de silicat de gaze. Nu numai că produsele sunt mai puternice și au rezistență la umiditate, deci prețul său este mult mai mic! De peste o lună m-am gândit cum să-mi construiesc casa. Am decis să folosesc beton argilos. Abia acum am dat peste o problemă: firmele fără scrupule vindeau materiale de blocuri de nisip și ciment sub masca betonului de argilă. Prin urmare, atunci când cumpărați, verificați produsele. Ce concluzie am făcut: demnitatea materialului pentru casă este un cost mic, putere, fiabilitate, efect respirabil și greutate redusă a blocurilor. Minus doar unul - clădirea trebuie izolată. "

Și Anton din Chelyabinsk a observat: "Acum 12 ani, casa mea de o poveste a fost construită. Surprins de viteza construirii unei case, cu o cărămidă, acest lucru nu se va realiza. Nu era încălzit de nimic, doar învelit într-o cărămidă. După erecție nu a existat o contracție a materialului. În timpul iernii, cu înghețuri până la -38 ℃, avem căldură, iar vara - este rece. Pluses: materialul în sine este o demnitate solidă. N-am găsit minusurile. Doar acum există o mulțime de falsuri pentru produse. "

"Imediat înainte de a cumpăra blocuri de beton din beton", a spus Stepan de la Saratov, "am urcat pe Internet, am citit multe informații și mi-am întrebat de prieteni. M-am îndoit, pentru că chiar cuvântul de beton ma confundat. El absoarbe umezeala imensa. Dar, după cum sa dovedit, blocurile de beton din beton sunt rezistente la umiditate. În ciuda dificultăților de alegere, am decis să le cumpăr. Timp de 15 ani, nu am regretat niciodată decizia. Numai impresiile pozitive au rămas. Acum recomand acest material tuturor. Blocul este ieftin, are o greutate mică și reține căldura în casă. Dificultățile au apărut numai cu beton cilindrat. Dar acestea sunt mici. "

concluzie

Din toate cele de mai sus, puteți trage o concluzie logică: toate caracteristicile și aspectele pozitive ale blocurilor din lut expandat - aceasta nu este o mișcare de marketing și nu o farsă. Produsele sunt foarte bune, iar noi le putem recomanda cu siguranță pentru construirea unei case.

 • Cum se alege un sigiliu de poliuretan

 • Elemente de fixare pentru gips carton

 • Hermetic silicon sanitar

 • Profil sub gips carton

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map