Clinker steps pentru veranda

Clinker steps pentru veranda

Dacă vorbim despre pașii pentru verandă, atunci trebuie să îndeplinească criterii speciale, dintre care puterea este fiabilitatea, durabilitatea, rezistența la distrugere și abraziune. Din moment ce sunt în afara, ele sunt influențate de factori externi, printre care precipitațiile atmosferice. În plus, pașii servesc pentru un singur scop - astfel încât oamenii, mulți oameni, să meargă la ei în fiecare zi. De aceea, materialul din care sunt făcuți pașii este important. Cel mai adesea, materialul pentru producția lor era lemn și beton. Dar, după cum știți, ele sunt deosebit de sensibile la precipitații. Ei au fost înlocuiți cu pași de clincher, care au fost populari timp de două secole. Acest material a primit o mulțime de feedback pozitiv de la consumatori, pentru serviciul său impecabil și lung. Clinker trepte pentru pridvor au devenit cele mai populare și iubit, datorită aspectul lor excelent și caracteristicile de performanță.

Vă sugerăm să vă familiarizați cu acest material, să aflați avantajele acestuia, metoda de producție, tipurile și metodele de aplicare. Puteți evalua pașii clinker prin vizualizarea fotografiei.

Simbol de durabilitate - pași de clincher

Ce fel de material este? Pași pentru pridvor, din tipuri speciale de lut, cu caracteristici și proprietăți unice, precum și coloranți și fluxuri. E vorba de tehnologia producției lor. Materiile prime sunt prelucrate și recoltate la o temperatură ridicată, care este de 1200 ° C. Mai mult, etanșarea suprafeței în timpul acestui proces nu are loc. Pentru a da materialului forma dorită, amestecul este presat sau extrudat. Produsele sunt apoi plasate într-un cuptor de copt. Datorită acestui tratament, argila dobândește toate proprietățile pozitive ale ceramicii. Ca urmare, se obține un material foarte durabil, fiabil și durabil pentru confecționare, care este popular și popular printre consumatori. Fotografia arată cum arată.

Astfel, pașii clincherului sunt ideali pentru pridvor. Acestea au următoarele avantaje:

 1. Rezistență ridicată la îngheț.
 2. Rezistență mare la uzură.
 3. Suprafață anti-alunecare.
 4. Rezistența mecanică.

În detaliu cu privire la calitățile și caracteristicile lor pozitive, vom lua în considerare și mai mult.

Rezistența la îngheț

Diferența de clincher este o absorbție scăzută a apei, care este de numai 2,5-6%. Ca rezultat, se pare că produsele clincher au o reacție pozitivă la schimbările de temperatură. Indicele rezistenței la îngheț se măsoară în cicluri, cicluri de congelare și dezghețare completă a materialului, fără deteriorări externe. Clinker trepte pentru veranda poate rezista 300 astfel de cicluri. Este impresionant. Acest fapt poate deveni decisiv atunci când alegeți clinker ca material de față pentru stradă.

Este de remarcat faptul că clincherul este realizat prin extrudare, astfel încât acesta devine o structură asemănătoare cu canalele capilare. Umiditatea care cade pe suprafața treptelor trece prin ele fără să se oprească. Prin urmare, în înghețuri grave, nu se vor forma chipsuri sau crăpături pe material. La urma urmei, dacă vorbim despre același porțelan, atunci din cauza structurii sale, care are goluri, lichidul se acumulează în ele și, în caz de înghețuri grave, începe să se extindă, distrugând treptat materialul. În ea vor fi formate cioplit, chips-uri și fisuri. Clinker nu este în pericol.

Rezistență la uzură

Cel mai rău factor pentru produsele care sunt folosite ca material de podea în exterior este uzura și ruperea acestuia. Judeca pentru tine: în fiecare zi, etapele sunt supuse unei sarcini constante. Dacă pereții clădirii sunt doar în picioare, atunci mergeți pe trepte. Prin urmare, au cerințe speciale. Clasele de clinker se referă la clasele de abraziune 4 și 5. Împreună cu alți parametri, cum ar fi rezistența la îngheț și rezistența la îngheț, aceste etape de verandă au o durată lungă de viață și durabilitate.

Parametrul de durabilitate depinde în mod direct de compania producătorului. De exemplu, pașii de clinker pentru strada de la compania germană Stroeher sunt cei mai puternici. Puteți încerca să-l deteriorați sau să-l zgâriați decât doriți, rezultatul va fi unul - zgârieturi și daune materiale nu va. Scânteile pot zbura, dar asta e tot. Prin urmare, materialul unei astfel de producții va costa mult mai mult. Cu cât este mai mare calitatea, cu atât este mai mare prețul. Câteva mai ieftine vor costa plăcile spânzurate spaniole, datorită indicelui mediu al rezistenței la uzură.

Fiți atenți! Materialul polonez este adesea vândut ca clincher, dar, de fapt, este ceramică obișnuită.

Dacă sunteți interesat să cumpărați orice produs, vizionați videoclipul, care arată cum puteți calcula un fals.

Suprafață anti-alunecare

Funcționarea pridvorului este asociată cu riscul rănirii, mai ales în timpul iernii, când suprafața este deosebit de periculoasă. Toată lumea știe cât de inconvenient un astfel de material alunecos, cum ar fi plăcile, etc. Mulți au căzut în mod repetat pe trepte alunecoase, primind diferite tipuri de leziuni. Spre deosebire de alte materiale de finisare, produsele clincherului au o suprafață antiderapantă, care vă permite să vă asigurați și să vă simțiți confortabil când conduceți pe ele.

Standardul pentru determinarea gradului de alunecare în Rusia încă. Totul se limitează la faptul că cumpărătorii sunt ghidați de propriile idei și sentimente. Prin urmare, etapele de clinker ale producției rusești sunt atribuite unor indicatori ai standardului european DIN 51130, care precizează că produsele ceramice în ceea ce privește caracteristicile antiderapante sunt împărțite în 5 categorii:

 1. R9.
 2. R10.
 3. R11.
 4. R12.
 5. R13.

Cu cât cifra este mai mare, cu atât este mai mare nivelul proprietăților anti-alunecare. Categoria de produse recomandată pentru etape este R11-R13.

Rezistența mecanică

Acest parametru caracterizează rezistența produselor ceramice la încovoiere sub sarcini grele. Plăcile de clincher au o rezistență destul de ridicată, care este de 20 MPa. Acest lucru este suficient pentru operarea de produse sub forma unor trepte cu fațade pentru pridvor. Și deoarece în timpul serviciului scării, sarcina principală este pe margini, atunci acest indice de rezistență este pur și simplu ideal.

Vreau să atrag atenția asupra faptului că, în afară de toate caracteristicile tehnice, clincherul are un aspect decent. Estetica, forma și frumusețea nu sunt indicatori mai puțin importanți pentru cumpărător. Și aici pașii clincherului sunt la cel mai înalt nivel. Produsele sunt disponibile într-o varietate de culori, variind de la nuanțe naturale de lut, care se termină cu acoperiri ultra-glazurate. O varietate de forme vor face pașii pentru verandă elementul final al interiorului. În fotografie puteți vedea cum pașii clincherului finalizează compoziția generală.

Clasele clinker, ceea ce sunt

Produsele concepute pentru scări, atât producția străină, cât și cea rusă, textura sau diversitatea texturilor nu vă pot mulțumi. Dar numărul de formate este suficient. Dintre acestea putem menționa:

 • etapele ordinare;
 • faze unghiulare;
 • Produse cu crestătură;
 • pași cu un profil florentin;
 • garnituri de balcon;
 • un plin obișnuit;
 • faguri (stânga sau dreapta);
 • colț de colț;
 • unghi sub pas;
 • trepte profilate cu un unghi.

Acestea sunt elemente de clincher care sunt produse pentru pași. Toate acestea sunt produse în versiuni diferite de culoare și geometrice. Datorită acestui fapt, este posibil să oferim scări constructive complexe. Unele tipuri de produse (unghiulare sau figurate), de o semnificație funcțională deosebită, nu se poartă. Cu toate acestea, ele sunt realizate în scopuri decorative, pentru a face pași frumoși, nobili și pentru a le oferi o privire completă.

Puțin despre producători

Liderii în producția de produse de căptușire sunt mai multe țări, dintre care unele au fost deja menționate. Aici sunt: ​​Germania, Polonia, Spania, Italia. Pe tot teritoriul acestor puteri există multe fabrici producătoare de produse. Acest lucru este posibil datorită disponibilității materiilor prime pentru gătit. În fotografie puteți vedea pașii clinker pentru veranda din Germania.

Dacă ne pregătim pentru un producător intern, atunci în Rusia există mai multe companii specializate în fabricarea plăcilor de finisare cu clincher. Printre acestea, "ClinkerProm" de la plante Eco Clinker, "Rionkrov" și "Keralite". Existența companiilor pentru producerea de produse clincher pe teritoriul Rusiei oferă un anumit avantaj. Principalul este un preț scăzut. Analogii străini vor avea un ordin de mărime mai mare, și anume de 2-3 ori.

În piață puteți achiziționa materiale în astfel de versiuni:

 1. Găleată clincher, a cărei suprafață este acoperită cu sticlă multi-colorată. Acest lucru conferă produsului un strălucire, o culoare necesară, un ornament și o semilună. În plus, stratul de sticlă afectează duritatea și permeabilitatea la apă.
 2. Unghiul clincher este simplu, fără o anumită culoare și model. Are o grosime uniformă, fără acoperire suplimentară.

La cererea clientului, suprafața plăcii finisate poate fi netratată și dură sau poate fi netedă.

Fiți atenți! În ambele cazuri, clincherul va avea un grad ridicat de anti-derapare.

Comparația producătorilor de stadii de clincher

Avantajul produsului rusesc asupra analogilor este rezistența sporită la absorbția de umiditate, datorită climatului nostru. La urma urmei, dacă comparați, clincherii casnici pentru pași sunt caracterizați prin absorbția apei de 2,5%, iar mărfurile străine au un indicator de până la 6%. Puteți spune că produsele noastre din acest plan sunt câștigătoare.

Este clar că majoritatea cumpărătorilor sunt ghidați de principiul că bunurile germane de o calitate mai bună. Cu acest lucru nu puteți contesta, deoarece clinkerul german pentru pași este considerat cel mai durabil, fiabil, durabil și de înaltă calitate. Cu toate acestea, astăzi clincherul rusesc este, de asemenea, destul de bun. Se face fără a încălca regulile și normele, făcând totul impecabil. Prin urmare, nu există motive să nu avem încredere în produsele noastre. Și prețul bunurilor este destul de atractiv. De exemplu, prețul mediu al mărfurilor străine este de 1.700 de ruble. pentru 1 m2. În timp ce bunurile din Rusia vă vor costa 400 de ruble. pentru 1 m2. Diferența este substanțială.

Dacă doriți să faceți pași de clinker pentru verandă, atunci decizia dvs. este corectă. Materialul este suficient de puternic, de încredere, de înaltă calitate și rezistent, capabil să vă servească de mai mulți ani.

 • Verandă cu vizier într-o casă privată

 • Cum sa faci o viziera de policarbonat cu mainile tale

 • Diferite tipuri de acoperiri din policarbonat

 • Stivuirea treptelor de clincher

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map