Desene cu vopsea pe pereți

Desene cu vopsea pe pereți

Alegerea copertei pereților casei sau camerei dvs., dorim să găsim opțiunea cea mai originală, ieftină și durabilă. Firește, de multe ori suntem mai înclinați să alegem un tapet bun pe bază nețesută sau de altă natură.

Aceasta este ceea ce face toată lumea, deoarece tapetul este întotdeauna practic, nu prea scump și, cel mai important, este ușor de cumpărat, deoarece acest material este disponibil în aproape fiecare magazin de construcții.

Cu toate acestea, pentru unii, opțiunea pentru tapet este ultimul secol. De asemenea, există locuri în casă unde nu doriți să faceți ceva obișnuit sau plictisitor, ci, dimpotrivă, vreau să alocăm un loc special pentru o ședere plăcută în cameră.

Prin urmare, în zilele noastre există o mare varietate de opțiuni diferite pentru finisarea pereților. Și aceste opțiuni sunt excelente pentru orice tip de cameră.

Pat, dormitor, coridoare, balcon, bucatarie, etc. Picturi pe pereti - aceasta este una dintre cele mai bune modalitati originale de a va decora peretii. De ce să spui așa ceva? Dacă luați, de exemplu, același fundal, atunci aveți o mică alegere, puteți chiar să spuneți că este limitată.

Din moment ce puteți cumpăra numai bunurile care sunt în magazin. Și în alegerea unei imagini, este exact contrariul. Veți decide ce doriți să vedeți pe perete.

Poate fi ca un desen animat sau alte animale care iti plac, plante frumoase (flori, copaci), un poem preferat si multe altele. În alegerea unei imagini imaginația dvs. este nelimitată.

Toate subtilitățile aplicării vopselelor acrilice cu propriile mâini, precum și alegerea culorilor acrilice pentru pereți, umbre și pregătirea suprafețelor, vor fi discutate în acest articol.

Pregătirea pereților pentru vopsire

Este pregătirea pereților atât de importantă pentru a-și da timpul? Da, este, pentru că depinde de cât va dura desenul. Și, de asemenea, dacă peretele prost pregătit nu distruge desenul pe care l-ați făcut. Prin urmare, vă sfătuim să nu vă concentrați la timp și să acordați o atenție deosebită pregătirii zidului. Ce vrei să spui? Dacă lucrările de tencuire se fac slab, atunci în timp modelul va fi acoperit cu fisuri. Care va duce la decolorarea și vărsarea vopselelor acrilice din perete.

Înainte de a aplica pigmentul pe suprafața unui perete nou, trebuie să curățați cu atenție stratul anterior de vopsea, tapet, tencuială, zăpadă etc. După curățare, verificați dacă există mici fisuri pe perete care trebuie sigilate. Dacă pe perete găsiți danturi sau o nervozitate considerabilă, gândiți-vă dacă vor ieși pe fundalul imaginii. Dacă decideți să le reparați, nu uitați să ridicați cu atenție petele defecte, astfel încât chiturile sau tencuielile de chit să nu cadă în timp.

Lucru mult mai puțin pregătitor va trebui să faceți atunci când pictați și pictați peretele din ghips. În acest caz, trebuie doar să tencuiești îmbinările plăcii de gips și șuruburile de auto-filetare cu un amestec special sau o simplă umplutură de finisare.

După ce faceți toate lucrările pregătitoare, trebuie să aplicați un strat de grund acrilic cu o rolă. Un astfel de grund va întări puterea peretelui și nu va permite ca chiturile să se prăbușească.

Sfat! În încăperi cu umiditate ridicată și normală, se utilizează un primer diferit. Luați acest lucru în considerare atunci când alegeți și cumpărați materialul.

Vopsirea zidurilor cu vopsele acrilice

Totul ar trebui să arate astfel:

 1. Baza peretelui.
 2. Stratul de ipsos (sau gips-carton).
 3. Chit de finisare.
 4. Grund acrilic.
 5. Un strat de pictură.
 6. Lacăt acrilic incolor.

Aplicarea vopselei acrilice pe perete urmează aceeași metodă ca și aplicarea unei vopsele convenționale. Înainte de a aplica vopseaua pe perete, trebuie să stocați pe role, perii, borcan de vopsea. De asemenea, trebuie să protejați suprafața podelei, a pereților, a mobilei de a obține vopsea pe ele. Acest lucru vă va ajuta să faceți film, hârtie din carton, bandă scotch sau alte pânze de țesături pe care nu vă deranjează. De asemenea, aveți grijă ca vopseaua să nu vă lovească pe față, pe ochi sau pe păr.

Pictura pereților începe cu colțurile folosind o perie. Acest lucru vă va permite să nu loviți podeaua, tavanul și pereții laterali. Apoi, folosind o rolă, vopsiți întreaga suprafață a peretelui. Și aveți dreptul să decideți câte straturi de pigment trebuie aplicate. Totul depinde de suprafață. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că vopseaua este aplicată uniform.

Tehnologie acrilică de pictura

Datorită diferitelor tehnologii de vopsire a pereților camerei, vă puteți permite să desenați orice tip de desene care vă sunt potrivite în funcție de design. Deci, puteți transforma casa într-un palat medieval, o cameră pentru copii într-un acvariu saturat cu diverse pești și alge marine, și multe altele.

Puteți aplica diferite tipuri de direcții, cum ar fi vegetația, suprarealismul, abstracționismul. Pentru a spune pur și simplu, principalul avantaj al acestor desene este originalitatea lor și un aspect demn și atractiv.

Desigur, desenele de pe perete au multe avantaje, însă acest tip de acoperire de perete are dezavantajele sale, de exemplu:

 • pentru a face acest tip de muncă, trebuie să aveți abilități artistice;
 • procesul va lua mult timp și energie de la tine;
 • fără a avea abilități artistice pentru tine, va trebui să angajeze un specialist scump;
 • Pictura acrilică a zidurilor este de unică folosință, nu o puteți re-lipi ca tapet. Puteți desena un nou sau același desen.

Desenati vopsea pe pereti cu mainile proprii

Mai întâi, decideți modelul pe care doriți să-l aplicați. Modelul selectat ar trebui să se potrivească bine sub interiorul camerei. De asemenea, gândiți-vă exact în cazul în care pe peretele dvs. doriți să desenați un desen. De ce este important acest lucru? Datorită amplasării mobilierului în cameră, puteți închide complet sau parțial imaginea.

Pentru a vă face mai ușor să decideți asupra unui design care arată bine pe perete, puteți face o imagine a peretelui și puteți folosi computerul pentru a plasa o fotografie pe fotografia de pe perete. După ce ați decis alegerea imaginii, trebuie să continuați cu alegerea vopselei, și anume alegerea culorii.

Vopselele pe bază acrilică au multe nuanțe diferite și semitonuri. În alegerea vopselei este cel mai bine să se consulte cu maeștrii cu experiență care cunosc toate subtilitățile, argumentele pro și contra de pigmenți diferiți.

Principalele etape ale muncii

După pregătirea completă a suprafeței, puteți continua să aplicați modelul. Cu toate acestea, pregătiți toate instrumentele și materialele necesare în avans. Este necesar să aveți cu dvs. perii, diferite dimensiuni, vopsele, preamestecate în recipientele necesare, precum și schițe, de la care veți desena. În primul rând, trebuie să desenați schița principală a imaginii. Aveți grijă ca contururile imaginii să corespundă proporțiilor din schiță. În primul rând, trebuie să trasați principalele contururi principale, care reprezintă baza viitorului desen.

După ce ați terminat desenarea circuitului principal, treceți la etapa de amestecare a culorilor și umplerea contururilor cu aceste culori. În fiecare parte a imaginii ar trebui să existe un fundal de bază pe care trebuie să-l aplicați. Fundalul de fundal poate fi de două sau trei culori sau nuanțe. De exemplu, dacă doriți să pictați cerul și plantele, atunci trebuie să aplicați două culori - albastru și verde, iar apoi puteți finaliza diverse detalii mici, cum ar fi insectele, furnicile, florile și așa mai departe.

Stratul principal este terminat. Este timpul să începeți să pictați alte detalii. O vopsea pre-pregătită și mixtă vă va ajuta în acest sens. În acest moment, veți efectua cel mai complex robot. Din moment ce utilizați o copie a desenului, va trebui să desenați toate detaliile minore ale desenului, care sunt adesea cele mai uluitoare. În plus, toate aceste detalii vor fi diferite în formă și culoare.

Nu vă faceți griji dacă distrugeți accidental unele detalii ale imaginii. După ce desenul este puțin uscat, îl puteți încerca din nou. Dacă nu reușiți, nu vă faceți griji, porniți fantezia și desenați un desen nou pe locul defect. Nu trebuie să fie aceeași ca și prima dată. Încercați să desenați ceva de-al tău.

Această variantă de acoperire a pereților este, de asemenea, demn de remarcat prin faptul că puteți adăuga ceva de-al dvs. la desen sau chiar desenați un complot pe care l-ați inventat. Dacă nu sunteți sigur că o veți înțelege, nu vă faceți griji, pentru că în timpul nostru există mulți maeștri cu experiență care știu cum să vă ajute cel mai bine. Cum de a găsi astfel de maeștri? Este foarte simplu! Mergeți la una dintre grădinițe și aflați numărul de telefon al persoanei care a desenat acele desene care se află pe pereții grădinii. Sau căutați un bun maestru pe Internet.

concluzie

Dacă citiți cu atenție instrucțiunile și lecțiile, nu vă îndoiți că desenul dvs. va avea un aspect decent, atractiv și cel mai important original. Ceea ce vă va aduce doar oaspeților dvs. zâmbete.

 • Tapet, nețesute

 • Picturi interioare 3D

 • Decupaj de tapet de mobilă

 • Postituri decorative pentru tapet

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − 55 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map