Gadgeturi interesante pentru bucătărie cu mâinile lor

Gadgeturi interesante pentru bucătărie cu mâinile lor

Dezvoltarea tehnologică și ideile de design acoperă toate sferele vieții umane, inclusiv activitățile din bucătărie. Având un colț confortabil la domiciliu, echipat cu gadgeturi interesante pentru a facilita munca, orice amantă va avea dorința de a crea capodopere culinare și de a uimi împrejurimile cu agilitatea și ingeniozitatea ei.

Unelte pentru curățarea și felierea produselor

Inovațiile multiple în ultimii ani permit oamenilor împovărați de preocupările cotidiene să creeze rapid și fără prea mult efort un vas interesant în bucătărie. Gadget-urile efectuează multe funcții:

 • accelerarea perioadei de pregătire a produselor pentru gătit;
 • optimizați direct procesul de gătit;
 • permite fără a dispune de abilități profesionale pentru a decora felul de mâncare;
 • reducerea nivelului de poluare în activitatea bucătăriei;
 • ajuta la stocarea compactă a produselor;
 • vă permit să întruchipați idei interesante despre formarea interiorului.

Nu toți oamenii au un nivel ridicat de aptitudini speciale necesare pentru a lucra în bucătărie. Gadgeturile interesante vor fi utile tuturor, vor fi un bun ajutor pentru generația în creștere și pentru bărbații singuri și pentru o femeie încărcată modern. Într-un grup separat pot fi identificate gadget-uri, a căror acțiune are drept scop curățarea rapidă și convenabilă sau tăierea produselor. Aceasta include cuțite interesante pentru curățarea cartofilor sau morcovilor, grăsimea rapidă va ajuta la un gadget cu mai multe lame sau un fel de mini-moară pentru condimente.

Pentru diferite feluri de mâncare, se presupune că se taie legume de diferite forme, un asistent excelent în bucătărie va fi un set de tete, cu ușurință în rezolvarea sarcinii.

Probabil, în timpul procesului de a se grăbi în bucătărie, toată lumea sa confruntat cu o problemă atunci când nu manipulăm cuțitul cu grijă și obținem reduceri minore pe degete. Pentru a preveni rănirile posibile, este capabil un obiect gadget care îndeplinește funcția unui limitator. Având un astfel de dispozitiv interesant, puteți atrage cu ușurință un copil să lucreze în bucătărie, fără teamă pentru siguranța sa.

Te aștepți la oaspeți și vrei să le impresionezi cu talentul lor de a găti carne, dar nu te descurci cu un design armonios? O soluție interesantă pentru problema tăierii netede a vesela din carne este construcția metalică, care permite prezentarea vasului la nivelul artei restaurantului.

Dacă vă place să vă proprii porumb, atunci gadgetul pentru curățare este un lucru de neînlocuit în bucătărie, accelerarea muncii și prevenirea contaminării suprafețelor.

Aderenții de pepeni vor trebui să guste un cuțit interesant pentru tăierea instantanee a pepene galben sau pepene galben. Acest obiect gadget este potrivit în bucătărie, unde mulți oameni sunt dispuși să se bucure simultan de cadouri de vară.

Producătorii au avut grijă de iubitorii de ananas, pentru ei este proiectat designul pentru tăierea inelului rapid.

Îngrijindu-vă de o dietă sănătoasă, mulți se adaugă la mâncărurile festive și zilnice de suc de lămâie, înlocuind maioneza obișnuită. Stoarce-l, fara a pata peretii, mobilierul sau vasele, va ajuta la gadget-uri interesante care nu permit contaminarea obiectelor straine in bucatarie.

Mecanicii au inventat o mulțime de dispozitive interesante destinate decorării originale a mesei.

Consumul de pizza în ultimul deceniu a crescut uneori. Foarfece speciale vor permite să împartă delicatețea la toate, fără a sparge și nu împrăștia conținutul umpluturii.

consiliu! Decideți ce fel de obiecte gadget interesante veți avea nevoie în bucătărie cel mai adesea. Nu cumpărați întreaga gamă oferită, corelați alegerea cu înclinațiile și preferințele dvs.

Dispozitive utile și idei originale

În plus față de dispozitivele pentru curățarea și felierea produselor, bucătăria a dezvoltat un număr uriaș de gadget-uri utile care ușurează gătitul. Perioada pregătitoare are loc, de obicei, folosind o placă de tăiere. Producătorii oferă o mulțime de obiecte gadget interesante sub forma unui element familiar al bucătăriei. Cele mai populare versiuni ale tăblițelor:

 • retractabil;
 • cu o gaură pentru resturi;
 • Are canale pentru drenarea excesului de lichid;
 • Îngustat pe de o parte pentru comoditatea mutare a produselor într-un container;
 • permițând combinarea cu o placă;
 • de tipul de puzzle-uri pentru tăierea alimentelor de lungă durată.

Adesea, un fel de mâncare interesantă include mai multe elemente. Pregătiți-vă în bucătărie, în același timp, de la două la patru produse va permite gadget-uri sub formă de tigăi de gătit cu partiții. Pentru copii, procesul de mancare nu este clatite standard, ci cu o imagine a unui emoticon.

În plus față de tigăi, gadget-urile pentru prepararea simultană a produselor într-un singur recipient sunt prezentate sub formă de ghivece. Structurile detașabile vă permit să preparați elementele constitutive ale vasului în momente diferite. O duză mică, sub formă de grătar, va permite scurgerea apei fără a utiliza o oprită de sticlă, reducând cantitatea de lucru din bucătărie spălând vasele.

Amateurs face în bucătărie copt va dori un gadget rece, care permite dozarea de aluat și pot fi turnate proprietarii de tendințe artistice vor ajuta la deschiderea dispozitivului pentru imprimarea pe cafea spumă.

Dulciuri care preferă să bea ceai sau cafea cu bucate în bucătărie se vor bucura de gadget sub forma unei cani cu o gaură. O astfel de soluție interesantă va elimina necesitatea folosirii unui farfurie. Fanii de jetoane se vor bucura în bucătărie de un design care combină o ceașcă pentru cartofi crocabili și un recipient pentru sos.

Ai vrut cotlet-urile târziu noaptea, dar nu vrei să deranjezi vecinii cu un bate în bucătărie? Produsul va proveni din gadget interesant sub forma unui cilindru cu vârfuri, pregătindu-se în tăcere pentru friptură.

Un cadou pentru gurmanzi sub forma unui obiect gadget care îndeplinește funcția de mini fondue vă va oferi recunoștință pentru o lungă perioadă de timp și va salva gazdele de la a avea de a cumpăra un aparat scump în bucătărie.

O soluție interesantă este oferită de producătorii de popcorn. Gadgetul sub forma unui tun va încânta micuții și va deveni un decor original pentru bucătărie.

Pentru a oferi o sofisticare unui fel de mâncare tipică, veți găsi tot felul de condimente. Pentru depozitarea corectă și compactă a condimentelor, designerii au creat un obiect gadget care seamănă cu un fel de carusel.

remarcă! Comoditatea de a stoca gadget-uri în bucătărie este o sarcină serioasă. Rezolvați-l în două moduri. Primul - pentru a crea structuri compacte, al doilea - pentru a oferi în mobilier compartimente speciale sau cutii.

O locație competentă de obiecte gadget interesante în bucătărie va face procesul de gătit într-o acțiune interesantă.

Articole noi

Toți sunt obișnuiți cu faptul că echipamentul bucătăriei moderne include prezența unui cuptor cu microunde, a unui multi-bar, a unui prăjitor de pâine, a unei mașini de spălat vase și a multor alte echipamente care facilitează gătitul și curățarea. Se pare că nu mai este nimic de surprins. Cu toate acestea, dezvoltarea conceptuală a designerilor oferă un dispozitiv interesant de gătit Gadget Bloom. Acest aparat seamănă cu o floare care nu se dizolvă și poate deveni o decorare originală a bucătăriei preferate. Scopul gadget-ului nu este numai gătitul standard, ci și agitarea acestuia în timpul gătitului. Sarcina este realizată datorită petalelor care joacă rolul de lame. Gadget interesant este echipat cu un ecran tactil, cu care puteți seta:

 • temperatura de încălzire a sobei electrice;
 • gradul de deschidere a petalelor pe mugure, în funcție de mărimea felurilor de mâncare;
 • viteza de agitare;
 • timpul de oprire.

Funcția inițială a petalelor contaminate de pe dispozitivul gadget va fi ajutată de funcția de curățare cu aburi.

Dacă apariția pe rafturi a unui dispozitiv interesant de gătit Bloom gadget este planificată, atunci o altă noutate este deja în vânzare. Aceasta se referă la aparatul manual de cafea Minipresso, care vă permite să obțineți o băutură preferată de înaltă calitate, departe de bucătăria dvs. nativă și fără energie electrică.

Preparatul necesită apă fierbinte, cafea - măcinată sau în capsule și lucrarea propriilor mâini. În funcție de numărul de presiuni și de presiunea atmosferică creată, un obiect gadget interesant vă permite să vă bucurați de ristretto, espresso sau espresso dublă.

Accesorii pe mâini proprii

În ciuda unei game largi de gadgeturi interesante în magazine, hostessul dorește să creeze confort și confort în bucătărie cu propriile mâini. Puteți demonstra abilitățile dvs. creative în diverse moduri. Atmosfera de căldură emit pungi pentru depozitarea cerealelor, cusute singur sau borcane vopsite.

Gadget-uri sub formă de baloane pentru produse dozate - un dispozitiv foarte interesant.

Combinați familia pentru o ocupație obișnuită poate face suporturile sub fierbinte din matrițe de plută sau metal pentru ouăle originale amestecate.

În piață există obiecte interesante ca ghivecele de silicon pentru confortul de a lucra cu obiecte fierbinți în bucătărie. Nu este dificil să faci un produs similar din materialul propriu-zis. Decorați bucătăria și prosoapele originale, cusute manual.

Vara în țară este însoțită de o abundență de legume și fructe. Un obiect gadget interesant, sub forma unei rețele, va oferi confort atunci când spală darurile naturii.

După cum puteți vedea, gadget-urile interesante pot transforma munca de rutină într-un proces spectaculos, pentru a decora bucătăria într-un mod original și pentru a aduna familia în spatele unei cauze comune.

 • Modern interior de bucătărie în stil modern

 • Decor de bucătărie cu mâinile proprii

 • Bucătărie lungă lungă

 • Planificarea si proiectarea bucatariei-sala de mese

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map