Proiectarea unui coridor într-o casă de panouri

Proiectarea unui coridor într-o casă de panouri

De asemenea, este importantă repararea coridorului, precum și decorarea oricărui spațiu de locuit dintr-un apartament sau casă. Este interiorul coridorului din apartamentul casei de panouri, care provoacă serioase probleme proprietarilor de imobile, deoarece trebuie să se gândească la toate detaliile pentru a crea un spațiu confortabil și multifuncțional într-un mic spațiu liber.

Opțiuni de reparare

Proiectarea unui coridor îngust în casă panoul se poate face în mai multe moduri diferite: de capital și actuale, precum și efectuarea pereplanirovki.Razberemsya particularitățile fiecărei specii, subliniind caracteristicile lor similare și setările distinctive.

De multe ori există situații în care coridorul interior din apartamentul unei case de panouri implică reparații.

Sfat! Pentru un coridor îngust în casa panoului este potrivit pentru un stil interior ca minimalism.

Când efectuați reparații de rutină, puteți reîmprospăta camera, puteți scăpa de defectele semnificative, puteți modifica pozitiv aspectul holului.

În cazul reparațiilor de rutină, sunt permise următoarele tipuri de lucrări:

  • Lipirea pe perete cu tapet decorativ nou;
  • vopsirea blocurilor de usi si a usii;
  • vopsirea radiatoarelor;
  • înlocuirea completă sau parțială a elementelor vechi de mobilier cu noi detalii

Astfel de reparații nu implică costuri financiare semnificative, în timp ce cu ele puteți transforma în mod semnificativ aspectul coridorului în Hrușciov.

Revizia unui coridor îngust

Designul coridorului într-un apartament într-o casă de panouri presupune în acest caz o modificare semnificativă a aspectului său. Pentru conservatorii care doresc să schimbe aspectul coridorului îngust, vor face reparații capitale, fără a implica reamenajarea suplimentară.

Ce măsuri în acest caz vor fi posibile, vor contribui la îmbunătățirea aspectului coridorului? De exemplu, puteți efectua o reparație completă sau puteți schimba complet cablajul electric din hol.

În plus, în cadrul reparațiilor capitale pe coridorul îngust al Hrușciovului, este posibil să se utilizeze tehnologiile de iluminare încorporată, pentru a se acoperi cu panouri speciale ale conductei. Măsurile referitoare la revizia exploatație a unui hol mic, de asemenea rang ca înlocuirea podele vechi cu noi materiale moderne și instalarea de usi de interior modernizate, înlocuirea totală sau parțială a materialului de perete, precum și instalarea într-un coridor decorativ arcade, pereți, nișe.

Cum de a proiecta un apartament? Fotografie, sfaturi utile pentru lucrările de finisare pe coridorul îngust al casei de panouri, prezentat în video

Acest tip de reparații implică costuri materiale și de timp grave, dar garantează rezultatul dorit. După finalizarea tuturor lucrărilor, coridorul nu va avea doar un aspect atrăgător, ci îi va mulțumi și proprietarilor cu o funcționalitate excelentă.

Implementarea reamenajării

Pentru acei proprietari norocoși ai propriilor lor metri pătrați, care sunt pregătiți pentru diverse experimente îndrăznețe, profesioniștii recomandă realizarea unei reamenajări complete în coridor.

Semnificația unui astfel de eveniment este de a diviza holul în zone separate, pentru a uni mai multe încăperi mici într-un spațiu comun.

Pentru a împărți un singur spațiu în mai multe încăperi mici, specialiștii din interiorul clădirii folosesc plăci din gips-carton de construcție sau selectează materiale moderne de polimeri.

Partiția este selectată deschisă sau închisă.

Sfat! O opțiune interesantă și rațională va fi utilizarea unei partiții combinate, care are o fundătură închisă, deschiderile originale în partea superioară.

Deschiderile create pot fi folosite ca rafturi pentru a plasa elemente de decor sau se limitează la utilizarea lor ca elemente neobișnuite de decor interior.

Toate activitățile care vizează schimbarea aspectului exterior al unui coridor îngust într-un Hrushchevka tipic sunt un proces creativ și fascinant.

De exemplu, puteți face o opțiune cu o cameră dintr-un apartament cu trei camere, care va avea multe zone utile.

Sfat! Construind o partiție elegantă și elegantă într-un apartament cu o cameră, se pot distinge mai multe zone ale căror dimensiuni pot varia între șapte și zece m2.

În plus față de dezmembrarea partițiilor, este posibil să se elimine nișe încorporate care erau specifice lui Hrușciov.

De exemplu, puteți loc în loc de un spațiu de cămară în spațiul format al dulapurilor moderne. În plus față de caracteristicile estetice excelente, aceste modele diferă în ceea ce privește spațiul, precum și caracteristicile de performanță excelente.

Specificitatea reparării coridorului cu reproiectarea

Înainte de a începe procesul de dezmembrare a zidului, este necesar să obțineți un permis special din partea autorităților executive. Altfel, acțiunile neautorizate legate de analiza partițiilor interioare sunt amenințate cu amendă administrativă.

Nu uitați că dacă eliminați partițiile interioare, va trebui să efectuați reparații cosmetice în ambele camere.

Atunci când construiți o nouă partiție, specialiștii de interior vă amintesc cât de important este să vă gândiți la iluminatul electric, adică să conduceți cablarea electrică în timp util.

Sfat! În cazul unei selecții de pereți despărțitori din ghips carton, cea mai bună opțiune este echiparea punctului de vizualizare încorporat al iluminării spațiale.

Printre tendințele interioare la modă, pe care proprietarii apartamentelor orașului le plăcea, există un aranjament de arcade între camere.

Indiferent de tipul de reparații pe care îl planificați, în orice caz, este de dorit să obțineți în prealabil o consultare completă a unui specialist în domeniu.

Pentru a completa în mod eficient arcul, a face o decorare inteligentă a întregului apartament, acesta este completat cu iluminat cu LED-uri.

concluzie

Întrebarea cu privire la combinația de design pe hol în direcția stil comun ales pentru decorarea unei case sau apartament este importantă și relevantă. De aceea, profesioniștii reali încearcă să se gândească la proiectarea unei locuințe separate, dar să le ofere clienților lor un proiect cu drepturi depline, care să ia în considerare toate nuanțele.

Din hol se formează o impresie generală asupra casei sau apartamentului, deci nu excludeți de pe lista activităților care vizează decorarea încăperilor de locuit, efectuând o reparație calitativă și grijuliu a coridorului.

Holurile situate în casele de panouri sunt de dimensiuni mici, care sunt luate în considerare de designeri atunci când proiectarea interior. Printre soluțiile interesante care vă permit să creșteți vizibil zona de hol, de exemplu, puteți marca selecția mobilierului încorporat.

  • Cărămizi decorative pe perete pe coridor

  • Mobilier pentru verandă de vară

  • Marquise pentru terasă

  • Decorarea unei verande într-o casă de țară

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 + = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map