Puff din sticle de plastic

Puff din sticle de plastic

Mai mult și mai popular în viața de zi cu zi sunt produsul de sticle de plastic de mână. Pe lângă faptul că rukodelniki crea decoratiuni de divertisment și frumoase, sticle de plastic sunt potrivite pentru realizarea de lucruri foarte utile, și chiar mobilier. De exemplu, cel mai popular este otomana din sticle de plastic cu propriile lor mâini.

În ciuda faptului că sticlele de plastic nu pot fi numite puternice, produsul finit se va dovedi a fi puternic și funcțional. Și pentru a crea nu necesită mult efort și să cumpere materiale costisitoare. După ce ați citit acest articol, veți învăța cum să faceți un tată din sticle de plastic.

Ce va face să lucreze?

Înainte de a lua în considerare clasa de master, trebuie să aveți grijă de disponibilitatea materialelor și a instrumentelor potrivite. Pentru a crea un puf, trebuie să aveți următorul set:

 • 14 sticle pe 1,5 litri. Nu puteți alege o culoare, nu este importantă;
  Fiți atenți! Sticlele trebuie pregătite. Pentru a face acest lucru, deșurubați capacurile de la ele, lăsați containerul pe timp de noapte în îngheț (balcon, dacă aveți un apartament). Dimineața, fără a le aduce în casă, strângeți capacele și le puneți sub baterie. De ce? Încălzirea, aerul din sticlă sa lărgit. Acest lucru ia permis să devină mai puternică.

 • benzile adezive obișnuite și bilaterale;
 • un marker;
 • un jigsaw;
 • naos de nylon;
 • papetărie cuțit;
 • fir de cusut, ac, mașină de cusut;
 • două bucăți de placaj, a căror dimensiune trebuie să corespundă scaunului puffin;
 • Spuma de 3 cm pentru acoperire;
 • cârpă simplă;
 • line;
 • din cordonul ombilical.

Va fi necesar să creați un flacon din sticle de plastic. În forma finită, va arăta așa cum apare în fotografie.

După ce ați pregătit tot ce aveți nevoie, puteți începe procesul în siguranță. Doar acum, atenție la locul unde lucrați. Ar trebui să aveți o suprafață plană și un loc de muncă confortabil. Lumina este, de asemenea, importantă. Este potrivit un tabel, pe care nu este nimic inutil. Deci, sticlele vor fi la același nivel.

Pufați din sticle de plastic pentru casa cu mâinile lor pas cu pas

Știți ce plăcuțe de preț din magazin au? Începe de la 1500 de ruble. Acestea sunt cele mai simple modele. Dar, la crearea puterii proprii, veți petrece maximum 300 de ruble. Există o diferență? Se simte. Datorită acestui preț, veți face mai multe scaune căptușite pentru fiecare membru al familiei. Este nevoie doar de timp și de perseverență. De obicei, gospodinele au amândouă. Lucrarea este atât de simplă încât este potrivită pentru partea feminină a populației. Deci, procesul de creare a următoarelor:

 1. Luați cele două sticle și le așezați pe masă. Folosind bandă scotch, puneți-le împreună. Lăsați piesa de prelucrat deoparte.
 2. Faceți același lucru cu celelalte două sticle. Nu-ți pare rău pentru casetă, astfel încât detaliile să nu se miște. Ar trebui să aveți două goluri separate.
 3. În acest stadiu, ar trebui să creați exact aceleași două elemente, dar nu cu două sticle, ci cu încă trei. Puneți trei ambalaje pe o singură linie și le conectați ușor cu bandă.
 4. Dintre cele 14 sticle pe care le-ați lăsat 4. Utilizând o bandă adezivă, conectați-le în același mod. Dintre toate detaliile, se va face cadrul viitorului puffi.
 5. Aranja sticlele în ordinea corectă: produsul de 4 sticle în centru, pe laturile de 3, și marginile hexagonale 2. În cazul obține un detaliu care amintește de un cerc, așa cum se arată în fotografie.
 6. Acum, folosind aceeași bandă adezivă, fixați toate părțile componente ale construcției una de cealaltă. Nu-ți pare rău pentru bandă, împachetând următorul puf în cerc.
 7. Apoi, ar trebui să faceți partea de jos și de sus a otomanului. Acest lucru necesită placaj. Așezați piesa pe ea și trageți un marcator. Acum tăiați piesa cu un ferăstrău de găurit. Dacă sunteți o femeie, cereți-i să o facă pentru soțul sau tatăl lor. Pe margini trebuie să faceți crestături. Unul dintre placaj, care va fi partea de jos, pe o parte, acoperă cu o cârpă densă.
 8. Lipiți placajul de pe flacoanele din partea de jos și de sus pe banda adezivă pe ambele fețe. Acceptați ferm detaliile pufului. Pentru a face structura de rezistență, puteți lega bucăți de placaj de pe crestături cu un fir sau șir de carouri.
 9. Luați un cauciuc spumant, a cărui lățime este identică cu înălțimea pufului. Lungimea este aleasă de lungimea circumferinței piesei dvs. de lucru. Acum, coase-l pe scaunul căptușit cu ajutorul unui ac și a unui fir. Spuma pentru pereți nu poate fi prea groasă.
 10. Vom face un scaun în picioare. Va lua aceeași spumă, dar grosimea ei ar trebui să fie mai mare. Cu cât este mai mare scorul, cu atât va fi mai moale. Puneți o bucată deasupra și tăiați marginile. La sfârșit, coase-l cu pereții pentru fixare.
 11. În această etapă, otomanul cu mâinile tale este aproape gata. Pentru a da un aspect prezentabil, coaseți o copertă specială și puneți-i pe un om otoman.

În special abordați cu atenție alegerea materialului, deoarece va determina stilul de puf. Va fi bine dacă se potrivește armonios în interiorul întregii case. Există o nuanță mică: nu vă lăsați complet în picioare. La urma urmei, în timp, țesătura va deveni murdară și, dacă este cusută strâns, atunci nu va funcționa. Este mai bine să coaseți o copertă pe pușca, care este ușor de îndepărtat. În partea inferioară a acesteia, faceți o cusătură în care introduceți șirul. Datorită acestuia, capacul poate fi strâns. Vă sugerăm să vizionați un videoclip în care întregul proces este afișat vizual.

Să însumăm rezultatele

Acum știi cum să faci un puf cu mâinile din sticle de plastic. Puteți să stocați materiale, să alocați timp și să faceți acest proces chiar acum. Un astfel de produs nu va lăsa indiferent la fiecare membru al familiei. Și dacă doriți să invitați oaspeți, atunci otomana va fi pur și simplu de neînlocuit. Arată foarte natural, deci nimeni nu va crede că este făcut din sticle.

 • Mătură din sticle de plastic

 • Sperietoarea cu mâinile sale

 • Flamingo din sticle de plastic cu mâinile tale

 • Owl din sticle de plastic

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map