Realizarea zonei suburbane cu propriile mâini

Realizarea zonei suburbane cu propriile mâini

Grădinile și paturile au dispărut de mult timp de la fermele de dachi. Oamenii doresc să trăiască frumos, astfel încât întrebarea despre felul în care realizarea zonei suburbane cu propriile mâini continuă să fie relevantă. Realizati dorinta ta cea mai prețuite de la punctul de grădinărit nu atât de dificil, dacă familiarizați cu recomandările designeri profesionale, design și să efectueze un studiu preliminar infrumusetarea zonei, în căutarea de lucru gata făcut.

Recomandări ale profesioniștilor

Mulți designeri de peisaj cu experiență, luând un nou proiect de grădini peisagistică, adresează cu atenție proprietarilor și înregistrează toate dorințele lor. Din aceasta este necesar să începem și celor care visează să își îmbunătățească complotul cu mâinile lor. Cineva va prefera să părăsească spațiul principal al terenurilor sub grădină, cineva fără regret despărțit de paturi în favoarea zonei de joacă pentru copii.

Definirea unui punct de plecare poate constitui baza unui proiect viitor al unei reședințe de vară. Apoi, recomandările principale provin de la profesioniști. Denumim cele mai elementare dintre ele.

 • Realizarea de amenajare a teritoriului zonei suburbane, este util să ne gândim și la dreapta pentru a andoca de comunicare disponibil, ia în considerare de iluminat și de a crea obiecte de mare aspect (foișoare, locuri de joacă, paturi de flori, zone de gătit pe grătar).
 • Următoarea etapă este legarea obiectelor de pe site împreună cu o rețea de piste. Traseul lor este cel mai bine marcat pe hârtie, anterior indicând schematic amplasarea obiectelor mari pe acesta.
 • Atunci când alegeți plante pentru grădinărit, este necesar să se țină seama de particularitățile reliefei zonei suburbane, luând în considerare compatibilitatea noilor plante și a celor care deja cresc pe terenuri de fermă.
 • Elementele de decor separate, realizate dintr-un singur material, este mai bine să se utilizeze concis, toate într-un singur loc. De exemplu, pietrele pot deveni baza pentru construirea unui diapozitiv alpin, un ferăstrău de lemn pentru asamblarea unei pergole ușoare.

Etapa de proiectare a unei realizări a siturilor țării

Pentru zona suburbană privit holistic și succint, este important de a face planul de amenajare a teritoriului și a pus-o pe hârtie, așa cum se arată în fotografie, de exemplu.

Un astfel de plan pentru a ajuta vizual vedea cum vor fi împărțite și decorate cu diferite zone zonă vila: zona de intrare, Grand loc de joacă, Spațiul Economic, un loc pentru grădină, o zonă de relaxare și sport. Pentru mai multă claritate, este mai bine să desenați fiecare obiect de grădinărit în detaliu folosind creioane de diferite culori. Acest lucru va permite să vadă imediat în cazul în care gramada format din piese, cum de a distribui cele mai bune zone funcționale și să le rafinați cu ajutorul amenajare a teritoriului.

Fiți atenți! Chiar și la etapa de proiectare, trebuie să țineți cont de interesele tuturor membrilor familiei, să vedeți cum este distribuit vântul, deoarece situl este orientat relativ spre laturile lumii.

În acest stadiu este necesar să fii determinat de dorința de a crea un iaz artificial în casa ta, de a orienta o cascadă sau de a sparge o grădină japoneză. Când toate dorințele devin contururi clare, este posibil să fii angajat într-o căptușeală a căilor.

Nu este atât de dificil să faci un plan pentru plantarea de verdeață și amenajarea unei case de vară, așa cum pare să fie în prim plan. Următoarea instrucțiune vă ajută să simplificați cât mai mult posibil sarcina:

 • Luăm o foaie de hârtie și ne imaginăm în minte unde, ce este.
 • Desemnăm laturile lumii și determinăm cum se deplasează soarele prin zonă în timpul zilei.
 • Schematic am pus pe desen nu numai clădiri, dar și copaci înalți, un gard, tot ceea ce dă o umbră. Nu uitați să specificați înălțimea fiecărui obiect.
 • Desemnarea mișcării soarelui și a înălțimii obiectelor va ajuta la identificarea umbrelor în zonele deschise ale dachilor (lățimea umbrei este jumătate din înălțimea obiectului care o aruncă).
 • În zonele cu zone pline de umbre, puteți planifica în siguranță instalarea de foișoare, bănci pentru relaxare, sculpturi în grădină.
Fiți atenți! În cazul în care umbra deține mai mult de o jumătate de zi, este imposibil să se planteze plante care produc.

În toga, trebuie să obțineți un plan pentru plantarea grădinăritului, care va arăta în mod clar că unde să fie, care plante va trebui să fie plantată. Planificarea dezvoltării sitului este, de asemenea, importantă pentru reparația planificată a unui apartament în oraș. Dacă este ales un perete pe care televizorul trebuie fixat, trebuie să existe o priză pentru includerea acestuia.

Procesul de punere în aplicare a planului începe cu pregătirea unui teritoriu de dacha: trebuie să scăpați de orice resturi, de la moarte și copaci bolnavi. Apoi, trebuie să aliniați site-ul, dacă este planificat, pentru a crea o ușurare artificială.

Următoarea etapă este crearea unei carcase a site-ului cabana: instalarea de piste, terenuri, rezervoare de apă, instalarea sistemului de irigații și iluminat. Doar după aceasta, puteți începe plantarea unui loc de grădină.

Exemple de îmbunătățire a zonei suburbane

Decorați și zona de cabana amenajate pot fi diferite. În mâinile designerilor cu experiență există o mulțime de instrumente care trebuie luate în considerare de toți cei care încearcă să rezolve problema indicată cu propriile mâini.

Deci, pentru a vă proteja propriul teritoriu, este mai bine să utilizați structuri de beton sau structuri de capital realizate din cărămizi. Deoarece gardurile surd în casă țărănească aproape întotdeauna arată destul de plictisitoare, ele pot fi decorate cu grădinărit vertical. Apoi, orice gard obișnuit al site-ului, după cum arată fotografia următoare, se transformă cu ușurință într-un obiect de artă verde.

Cea mai populară metodă de decorare a unui teren este terenul său de amenajare a teritoriului. Prin echiparea sa, vă puteți întoarce și încercați să implementați soluții nestandardizate. Tot felul de paturi de flori, rabatki, mixboarderi intotdeauna devin un adevarat ornament al parcelei de uz casnic.

Pentru organizarea de paturi originale de flori, designerii folosesc adesea obiecte vechi, unelte de grădină, mobilier depășit. În unele cazuri, este suficient să facem un mic efort pentru a respira oa doua viață într-un fotoliu, o bordură sau scaune. Dintre acestea, după cum arată practica, sunt obținute ghivece excelente pentru daisuri.

Zona rezervată pentru grădina din țară este, de asemenea, ușor de decorat. Puteți diferenția paturile în moduri diferite. Cineva ar prefera să ia notă de țesăturile decorative miniaturale și de gardurile din lemn, altele ar dori ideea de a planta plante pe acoperișul unei pivnițe în vrac.

El însuși este capabil să devină un ornament al oricărui sit al țării. Va fi ușor să depozitați o cultură cultivată chiar acolo pe acoperiș. Intotdeauna uita-te mandrinele frumoase vii, pereți care ies în afară tufe înalte sau trunchiuri de copaci, așa-numitele fluxuri uscate pietricele, nisip de râu prevăzute arbuști subdimensionate presărate.

Organizarea iluminatului zonei suburbane

Organizarea iluminării zonei suburbane este o problemă dificilă. Și toate pentru că nu vă puteți conecta întotdeauna la liniile centrale de alimentare. Rezolvarea problemei ajută la o centrală diesel care funcționează într-un mod autonom. După instalarea sa, se ia în considerare distribuția dispozitivelor de iluminat în întreaga țară.

Ar trebui să aibă loc astfel încât proprietarii fermei de uz casnic să se poată deplasa în jurul grădinii sau grădinii de bucătărie în întuneric. De obicei, corpurile de iluminat sunt instalate de-a lungul căilor pietonale, în jurul casei și alte obiecte mari. Pentru instalarea de cabluri este cel mai bine să inviți specialiști. El va fi capabil să construiască comunicații de-a lungul pământului, care poate fi apoi exploatat în condiții de siguranță.

Dacă nu există posibilitatea de a sări șanțuri și așezați cabluri în zona terenurilor deja amenajate, puteți alege opțiuni alternative de iluminare - lămpi echipate cu panouri solare.

După cum puteți vedea, nu este atât de dificil să dotați un teren de țară cu propriile dvs. mâini, este important să țineți cont de recomandările propuse și să încercați să le aplicați atunci când vă plantați propria fermă din curte.

video

 • Capryfall în designul peisajului

 • Dispozitivul unei grădini de rock cu mâinile proprii

 • Ampelnye plante pentru gradina

 • Planta artificiala cu mainile proprii

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map