Sticlă de sticlă pentru bucătărie cu fotografie

Sticlă de sticlă pentru bucătărie cu fotografie

Pana in prezent, exista multe materiale de finisaj diferite pentru bucatarie, dar recent sticla a devenit foarte raspandita. Cu ajutorul acestuia puteți crea o șorț de bucătărie foarte colorat, care se referă la cele mai importante componente ale interiorului bucătăriei.

Suportul de sticlă pentru bucătărie este fabricat din cele mai ecologice materiale. În plus, el este rezistent la schimbări de temperatură, umiditate ridicată și ușor de întreținut.

Ce fel de sticlă trebuie să aleg pentru un șorț de sticlă?

Mai întâi de toate, trebuie să știți că grosimea șorțului ar trebui să fie cuprinsă între 6 și 8 milimetri. Dacă se află în zona de lucru a bucătăriei, atunci trebuie folosit numai sticlă călită.

important! Nu alegeți pentru sticlă obișnuită sticlă sau plexiglas, deoarece acestea nu sunt la fel de fiabile ca întărite. Plexiglasul rezistă prost la schimbările de temperatură, se estompează rapid și este dificil de curățat de diverse poluări.

Tipuri de șorțuri de sticlă

Sticlă transparentă fără model

Una dintre principalele caracteristici ale unui șorț transparent este că este în armonie cu interiorul, fără a fi foarte izbitoare. Este proiectat pentru a proteja tapetul pictat sau tapetat de pe murdărie.

Sticlă transparentă fără model

Sticlă cu fotopresura ultravioletă

Până în prezent, acest tip de șorț este cel mai popular. Caracteristica principală a acesteia este durata de viață prelungită și aspectul excelent.

Imprimarea fotografiilor este aplicată pe partea din spate a șorțului. Caracteristicile caracteristice ale tipăririi cu fotografii ultraviolete sunt că acestea sunt rezistente la niveluri ridicate de umiditate, pot rezista la temperaturi de până la 120 grade Celsius și nu ard.

Sticlă cu fotopresura ultravioletă

Sticlă colorată din sticlă vopsită

Sticla este vopsita in culori monofonice, ceea ce face acest tapi un accent stilat in interiorul bucatariei. Culoarea pentru sticlă poate fi aleasă absolut orice, gama de culori este extinsă și capabilă să satisfacă orice gust.

Sticlă colorată din sticlă vopsită

Sticlă de sticlă pe film de vinil

Această versiune a șorțului de sticlă este cea mai bugetară. Filmul de vinil se aplică pe partea din spate a suprafeței de sticlă și, la rândul său, protejează filmul de murdărie, umiditate ridicată și temperatură.

Dar acest tip are propria sa parte negativă. În timpul utilizării filmul de vinil poate arde sau se poate ridica. În cele mai multe cazuri, acest lucru se datorează viciului materialului de calitate slabă în procesul de producție.

Sticlă de sticlă pe film de vinil

Triplex din sticlă călită

Acest tip de șorț este cel mai scump model din toate cele prezentate. Triplex este un geam laminat cu diferite grosimi, care este opțiunea cea mai durabilă și mai sigură. Protejează în mod fiabil traseul aplicat de schimbările de temperatură, umiditate ridicată și poluare.

Triplex din sticlă călită

Șorț de sticlă oglindă

O soluție elegantă care va deveni un accent neobișnuit în interiorul bucătăriei. Șorțul din sticlă oglindă va arăta grozav într-o bucătărie relativ mică, extinzându-și spațiul.

Șorț de sticlă oglindă

Sticlă de sticlă pentru bucătărie albă

Bucătăria albă a devenit un fel de clasic, care rămâne relevant astăzi. Pentru a completa interiorul bucătăriei albe va ajuta la o șorț de sticlă, capabil să devină cel mai extraordinar detaliu.

Sticlă de sticlă pentru bucătărie albă

Ce șorț este potrivit pentru o bucătărie albă

 • Culoarea poate fi orice, deoarece albul este perfect combinat cu orice soluție de culoare;
 • Dacă bucătăria are o nuanță rece de alb, atunci este mai bine să alegeți o șorț de culoare albastră sau verde;
 • Pentru bucătărie, care are o nuanță caldă de culoare albă, un șorț de culori strălucitoare, roz sau violet este ideal;
 • Dacă șorțul este decorat cu un model, atunci trebuie să alegeți un model care să fie în armonie cu interiorul bucătăriei.

verde șorț

Geam din sticlă cu iluminare din spate

Șorțul de sticlă cu iluminare este un detaliu excelent în interiorul bucătăriei. Pentru el, puteți alege orice tipar sau vopsea în orice gamă de culori, precum și completați-l cu o sub-culoare.

Geam din sticlă cu iluminare din spate

Scopul șorțului de sticlă cu iluminare

 • O șorță de bucătărie din sticlă cu iluminare din spate va face interiorul bucătăriei mai interesant și mai elegant;
 • Poate deveni nu numai un element de decor, ci și o sursă suplimentară de iluminare, care este un plus incontestabil.

șorț de lumină de fundal frumos pentru bucătărie

Avantajul șorțului de sticlă cu iluminare din spate

 • În primul rând, avantajul unei astfel de șorțuri este caracteristica de performanță sporită a sticlei;
 • În al doilea rând, este vorba de securitate. Dacă cade, atunci când cade, nu vor fi așchii ascuțite;
 • În al treilea rând, este ușor de curățat de diverse tipuri de poluare;

Costul de șorț de bucătărie cu iluminare din spate

Costul șorțului de bucătărie cu iluminare din spate va depinde direct de următoarele puncte:

 • Tehnologie de prelucrare a sticlei (sticlă transparentă sau mată, sticlă colorată, imprimare fotografică ultravioletă, desen și altele);
 • Tip de iluminare din spate (LED-uri sau LED-uri);
 • Complexitatea instalării;
 • Tip și metodă de atașare.

Din momentele menționate mai sus, se va adăuga costul final al șorțului cu iluminare din spate.

Pro-uri de șorț de sticlă

 • Astăzi puteți cumpăra o șorț de sticlă la un preț mic;
 • Simplitate simplă în instalare. Suportul de sticlă poate fi fixat cu unghii lichide sau dispozitive speciale de fixare;
 • Designul poate satisface orice gust. Puteți alege absolut orice model sau schemă de culori;
 • Un șorț de sticlă poate fi un plus excelent pentru interiorul bucătăriei. Aspectul poate fi făcut în culoarea setului cu cască sau în culoarea pereților;
 • De asemenea, este durabil și fiabil. Este capabil să protejeze suprafața peretelui de efectele factorilor externi, indiferent dacă este vorba de umiditate ridicată sau de schimbări de temperatură;
 • Șorțul este ușor de curățat.

sticlă de sticlă

Controlarea șorțului de sticlă

 • Este necesar să se facă măsurători foarte atente. Dacă în procesul de măsurare există inexactități și datele sunt eronate, este foarte dificil să reparați sticla după procesare până la dimensiunea specificată. Aceasta amenință cu deșeuri inutile în refacerea paharului la dimensiunea dorită;
 • Este destul de dificil să decupați prize potrivite pentru prize, dacă există. Acest lucru poate crește considerabil costul final al șorțului;
 • Dacă procesul de instalare a fost efectuat cu tulburări evidente, se poate forma condens pe partea din spate a sticlei. În cele din urmă, acest lucru îi poate strica aspectul;
 • Dacă suprafața pe care se va fixa șorțul după aceea este neuniformă, sticla se poate sparge (este necesar să luați în considerare acest moment în avans).

Reguli și metode pentru montarea unei șorțuri de sticlă

Instalarea șorțului nu necesită mult timp, ceea ce reprezintă un proces destul de ușor. În medie, acest lucru poate dura 1-2 ore.

important! Se recomandă ca peretele să fie tratat cu un grund antibacterian special înainte de a instala șorțul. Acest lucru va ajuta la prevenirea formării de mucegai și a scăpa de formarea de umiditate.

Suportul de sticlă este fixat cu:

 • Cuie lichide;
 • clei;
 • Organe de asamblare.

Montare cu dispozitive de fixare

Această metodă este cea mai populară. În plus, o astfel de fixare este că este fiabilă și durabilă. În același timp, șorțul este ușor de demonstrat, dacă trebuie înlocuit sau eliminat.

Dispozitivul de fixare al șorțului de sticlă are mai multe tipuri: articulat și transversal.

Dispozitive de fixare montate

Dispozitivele de fixare cu balamale sunt benzi metalice de dimensiuni de un centimetru, în care se montează o suprafață de sticlă. Avantajul dispozitivului de fixare articulat este acela că acesta poate fi utilizat pentru a se potrivi cu precizie cu panourile de sticlă, de exemplu dacă șorțul este mare și constă din mai multe părți. Un alt plus este că dispozitivele de fixare sunt practic invizibile.

Dispozitive de prindere pentru șorțuri suspendate

Dispozitive de fixare

Acest element de fixare este situat direct în panouri. În suprafața de sticlă sunt realizate găuri mici, unde se introduce un dispozitiv de fixare. Dezavantajul dispozitivului de fixare este vizibilitatea acestuia pe panou. Dar, în același timp, dispozitivul de fixare are propriul său avantaj semnificativ. Șorțul poate fi fixat pe un perete relativ neuniform, deoarece există un mic spațiu între perete și o dimensiune de 4 milimetri.

trecere pentru bucătărie

Montarea cu unghii lichide sau lipici

La instalarea cu unghii lichide sau lipici, șorțul este lipit direct pe perete. Aici principala dificultate este ca peretele trebuie pregatit in avans si corect pregatit pentru lipire. Suprafața pe care urmează să fie fixată șorțul trebuie să fie în mod ideal tencuită și egalizată.

Montarea cu unghii lichide sau lipici nu este un proces complicat și rapid, dar mai puțin fiabil decât cu dispozitivele de fixare. Dacă șorțul este format din mai multe panouri, este necesar să se potrivească articulația la îmbinare cu toate piesele sale, astfel încât să nu se lase niciun decalaj.

Prețurile pentru șorțuri de sticlă

Costul final al șorțului de sticlă va depinde de următorii factori:

 • Ce fel de sticlă este folosit în fabricare;
 • Tehnologii pentru desen sau pictura;
 • Tehnologia de instalare;
 • Tipul și costul elementelor de fixare;
 • Numărul de panouri din care face parte.

Aceștia sunt principalii factori care determină ulterior prețul produsului.

sticlă de sticlă în bucătărie

Sfaturi pentru alegerea unei șorțuri de sticlă

 • În primul rând, șorțul de sticlă trebuie să fie din sticlă călită. Sticla securizată poate rezista modificărilor de temperatură și umidității excesive. Dacă șorțul este rupt, atunci când este rupt, se formează mici fragmente fără marginile ascuțite;
 • Trebuie să comandați numai în companii de încredere. Dacă este făcută din materiale de calitate slabă, va duce la cheltuieli și mai mari;
 • Cel mai bine este să achiziționați o șorț de bucătărie dintr-un singur panou de sticlă, ceea ce ar părea cel mai estetic, deoarece nu există articulații;
 • Pentru a comanda o șorț de sticlă este necesar deja un desen gata. Acest lucru se datorează faptului că vopseaua utilizată în producție este aplicată folosind tehnologie specială și este mai rezistentă la factori externi.

șorț de sticlă pentru bucătărie poate fi o modalitate foarte bună de a da interiorului un aer aparte și rafinament. În acest caz, prețul este destul de acceptabil, astfel încât instalarea acestuia poate permite oricine.

 • Mânere pentru fațade de bucătărie

 • Proiectarea bucătăriei într-o casă de panouri

 • Panouri pentru seturi de bucătărie

 • Panouri pentru ștampile de bucătărie din MDF cu imprimare foto

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map