Tirai magnet di pintu

Tirai magnet di pintu

Langsir nyamuk pada magnet telah muncul baru-baru ini. Dalam iklan tidak ada maklumat terperinci tentang manfaat tirai tersebut. Tiada maklumat tentang bagaimana tirai magnet berfungsi. Apakah kelambu pada magnet? Bersama-sama kita akan mencari jawapan kepada soalan ini.

Ciri-ciri tirai magnet di pintu

Jaring nyamuk pada tirai pada magnet adalah satu perkara yang telus, yang ditetapkan oleh skop dua sisi secara langsung di pintu.

Nasihat! Anda boleh membetulkan tirai magnet dan butang hiasan yang ditawarkan oleh banyak pengeluar bersama-sama dengan langsir.

Prinsip operasi

Langsir magnet mempunyai magnet yang dijahit ke dalam kain. Selepas seseorang melaluinya, ia secara automatik bertepuk tangan. Melalui kain mesh tirai magnet melepaskan udara segar, aroma alam, tetapi serangga tidak dapat terbang melewatinya.

Di bawah tirai magnet di pintu depan mempunyai magnet penimbang tambahan, memberikan struktur kedudukan normal.

Perhatian sila! Untuk mengikat tirai seperti itu perlu ke pintu pintu masuk atau balkoni.

Botol nyamuk pada magnet mewakili versi moden perlindungan nyamuk konvensional.

Mengenai kebaikan dan keburukan reka bentuk

Tirai magnetik mempunyai sifat dan kelemahan tertentu. Mari kita mulakan dengan ciri-ciri positif kebaruan ini. Pertama sekali, seseorang boleh memilih kemudahan dan kesederhanaan pemasangan mereka. Untuk mengikat tirai seperti itu di pintu, hanya diperlukan beberapa minit sahaja. Ia adalah sifat-sifat yang menjadikan tirai magnet sebagai objek yang sangat diperlukan di negara ini.

Kelebihan tirai seperti itu adalah tidak perlu untuk sentiasa menutupnya, supaya tidak membenarkan serangga terbang di dalam bilik. Terima kasih kepada kunci magnet, reka bentuk menutup secara berasingan di belakang orang yang memasuki bilik.

Reka bentuk ini tidak menjadi halangan untuk haiwan peliharaan, yang ingin pergi ke apartmen atau rumah.

Terima kasih kepada fakta bahawa udara bebas menembusi tirai magnet ke dalam bilik, anda boleh menikmati aroma semak-semak berbunga tanpa rasa takut serangan dari serangga yang menghisap darah.

Juga di kalangan kelebihan jelas tirai magnet boleh disebutkan dan prestasi cemerlang. Reka bentuk ini sesuai untuk penggunaan berulang tanpa kehilangan ciri-ciri estetik asal.

Untuk mengenali pemasangan kelambu pada magnet, dengar pendapat pakar, anda dapat melihat keberkesanan reka bentuk dengan menonton video dengan teliti:

Dalam versi yang dilipat, tirai akan menempati ruang minimum ruang kosong, jadi mudah untuk mengangkutnya. Setelah membeli tirai seperti itu pada harga yang sangat berpatutan, anda boleh melupakan lalat dan nyamuk di apartmen atau pejabat anda untuk masa yang lama. Di samping itu, jaringnya akan dapat melindungi bilik dan dari bulu poplar, debu besar.

Kelemahan grid magnet

Di antara ciri-ciri negatif utama grid magnet, perlu diperhatikan saiz yang terhad. Lebar grid tidak melebihi satu meter, dan panjangnya kira-kira dua meter. Malangnya, dimensi tersebut tidak sesuai untuk semua pintu.

Perhatian sila! Grid magnet berkualiti rendah yang dihasilkan di China, jadi magnet boleh mempunyai kekutuban yang sama, dan tidak akan ditarik, tetapi ditolak dari satu sama lain.

Antara minus, anda juga boleh membatalkan batasan warna. Pengilang reka bentuk tersebut menawarkan pembeli versi biru, kelabu atau merah jambu grid magnet.

Perhatian sila! Adalah perlu untuk menjaga penstabilan tirai yang boleh dipercayai ke pintu, bersenjata bukan sahaja dengan butang hiasan, tetapi juga dengan bunga-bunga.

Kesimpulannya

Untuk membeli grid magnet berkualiti tinggi, anda mesti mematuhi peraturan tertentu. Sebelum membuat pesanan, anda perlu memastikan kebolehpercayaan penjual, untuk mengkaji maklumbalas pelanggan tentang kerja kedai dalam talian. Sebelum transaksi, cuba bandingkan harga.

Jangan berpandukan pilihan paling murah, kerana ia boleh menjadi kualiti yang tidak baik. Pada harga yang rendah, pembeli sering menawarkan grid magnet yang tidak dilengkapi dengan magnet, anda perlu membelanjakan bahan tambahan untuk membelinya.

Di samping itu, penting untuk menjelaskan cara pembayaran, untuk menganggarkan kos penghantaran kit, supaya tidak mengalami tindakan penipu. Pengetahuan teori khas untuk memasang tirai magnet di pintu, anda tidak perlu. Ia hanya perlu memastikan bahawa langsir diikat dengan selamat dan selamat.

Jika tirai terlalu ringan, anda perlu menjahit bebola tambahan ke dalamnya. Untuk reka bentuk untuk mengekalkan ciri-ciri teknikal dalam tempoh masa yang panjang, tidak perlu memiringkannya dengan kuat.

  • Apa bahan pintu dalaman yang lebih baik

  • Jenis pintu dalaman

  • Pintu untuk rumah mandi

  • Pintu kaca untuk sauna dan mandi

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map