3d behang op het plafond

3d behang op het plafond

De mogelijkheden van modern design zijn bijna onbeperkt. Hiermee kunt u eventuele, zelfs gewaagde ideeën implementeren. Innovatieve technologieën zijn hierbij erg populair. Als laatste nieuwigheid presenteren de producenten kleurrijke 3D-achtergronden die op het plafond zijn geplakt. Foto's van kant-en-klare interieurs met hun gebruik zijn verbluffend. Kijk 3d behang op het plafond gewoon geweldig, dus het is logisch er in meer detail over te praten.

Kenmerken van het nieuwe materiaal

Wat is een 3D-achtergrond die u aan het plafond moet lijmen? Dit zijn schilderijen, ze hebben een driedimensionaal beeld, wat helpt de ruimte visueel op te lossen en ruimer te maken. De basis is een papieren doek. Het is aan één zijde gelamineerd met een matte of glanzende film. Het biedt de nodige vochtbestendigheid. Een vergelijkbare versie van 3d behang is een beetje goedkoper dan textiel. Daarin zijn draden van vlas-, zijde- of propyleenvezels ingebed in de papieren basis.

Elke afbeelding kan als afbeelding worden gebruikt. Er zijn kant-en-klare 3D-plafonds, die helpen het luchtruim en de lichte wolken te recreëren, de nachtelijke hemel, het spoor van kosmische sterrenstelsels. De foto laat zien hoe effectief ze eruit zien in de ruimte van woonkamers. Liggend op het bed als je wilt, kun je recht voor je een afbeelding van de Eiffeltoren zien, cupido's met pijlen, dolfijnen die snel vliegen in het onderwaterrijk, prachtige bloemen die bloeien op de achtergrond van magische grasvelden.

Indien gewenst kunt u uw eigen portret op het plafond plakken, een tekening tekenen en een belangrijk moment vastleggen op het canvas. Vergelijkbare 3D-achtergronden, waarvan het ontwerp is ontwikkeld op een individuele schets, kosten iets meer dan de afgewerkte analoge producten, maar elk van ons heeft de mogelijkheid om exclusieve interieurs te creëren die elke kamer een unieke uitstraling kunnen geven.

Papiergebaseerd behang is het meest geschikt voor het verfraaien van woonkamers, slaapkamers en kinderkamers. Deskundigen bevelen aan dat experts de stof meenemen voor het afwerken van het plafond in de keuken. Te koop vandaag kunt u velours 3d behang vinden. Van conventionele rollen onderscheiden ze zich door de aanwezigheid van een stapel op de oppervlaktelaag. Deze optie is niet bestand tegen vochtige omgevingen, dus ze moeten worden gebruikt voor het decoreren van slaapkamers en werkruimten.

Kijk naar de foto, welk effect kan worden geproduceerd door de beschreven doeken.

Wat zijn leuke 3D-achtergronden, waarom op het plafond zien ze er anders uit dan aan de muren? Antwoorden in het volgende deel van het artikel.

De voordelen van lijmen op het plafond van behang met 3d effect

Bij het bladeren van een selectie van foto's, die 3d behang weergeven, geplakt op het plafond, wordt een wonder gegeven hoe spectaculair ze eruit zien in dit perspectief. Maar dit is niet het enige pluspunt van het gebruik van dergelijke kleding.

Ze zijn interessant vanuit een praktisch oogpunt: behang met 3d effect heeft een sterke beschermende film, het wordt over het beeld aangebracht, zodat het plafond na het lijmen van behang kan worden gewassen met een natte doek. Dit is erg handig wanneer het huis de thuisbasis is van jonge kinderen of dieren, altijd rondrennend door het huis en stof opvliegend.

De afbeelding op het canvas wordt onder een bepaalde hoek toegepast. Daarom komt het volumebeeld op het plafond tot leven en beweegt het mee met de persoon die door de kamer beweegt. Het is jammer dat een gewone foto niet het effect kan overbrengen dat alle 3D-achtergronden hebben.

Met de juiste selectie van de foto, kunt u heel praktische taken oplossen: visueel het plafond verhogen, bijvoorbeeld. In een klein appartement kan zo'n oplossing erg handig zijn. En dit is een ander bewijs van de volgende foto.

Te koop vandaag, er zijn wallpapers met een 3d-effect, verwerkt met fluorescerende verven. Als je ze op het plafond plakt, zal het doek in de middag niet anders zijn dan het gebruikelijke behang, maar 's nachts zal het plafond, kijk naar de foto, een zachte gloed uitstralen. Het is in staat om het nachtlicht te vervangen. En deze omstandigheid kan velen aanspreken.

Moderne 3D-achtergronden die op het plafond worden geplakt, zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen fysieke en mechanische belasting. Doeken kunnen fungeren als een wapeningsnet, wat erg belangrijk is voor nieuwe gebouwen. Het beeld in de zon brandt niet, het behang absorbeert geen vocht, brandt niet, zo'n plafondafwerking heeft over het geheel genomen geen verzorging nodig. Eenvoud van bediening is een andere bonus in de muntautomaat met positieve eigenschappen.

Voor het ontwerp van plafonds worden spoelen van grote afmetingen vervaardigd. Rekening houdend met het feit dat praktisch elke tekening vandaag op het doek wordt aangebracht, is het mogelijk om met vertrouwen te spreken over de onbegrensde mogelijkheden voor het creëren van exclusieve interieurs, bijvoorbeeld zoals getoond in de volgende foto.

Bestaande tekortkomingen

Uiteraard zijn 3D-achtergronden die aan de plafonds zijn gelijmd niet zonder gebreken. Ze moeten ook in dit artikel worden genoemd.

  • Om in al zijn glorie te zien, is het effect van een driedimensionaal beeld alleen mogelijk wanneer het behang met een groot gebied aan de plafonds wordt vastgelijmd. Gebruik ze voor het ontwerp van toiletten, badkamers en gangen zinloos.
  • Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat elk groot beeld, vooral als het een afbeelding van dieren of mensen is, bijna altijd het effect is van de aanwezigheid van iemand anders in het appartement. En daarmee zijn psychologen zeker, niet iedereen kan opschieten. Dat is de reden waarom mensen met een verzwakte psyche helemaal geen 3D-wallpaper gebruiken.
  • Stand 3d wallpaper is vrij duur, in het geval van een individuele bestelling neemt hun prijs in tientallen keren toe. En dit is nog steeds niet betaalbaar voor een beetje.

Als dergelijk ongemak de interesse in de beschreven nieuwigheid niet kan terugbetalen, is het de moeite waard om het advies over het kiezen van een afbeelding in een of andere kamer in het appartement van naderbij te bestuderen.

Tips voor het kiezen van een foto voor elk specifiek interieur

Aangezien u elke afbeelding op de rolrollen geplakt op het plafond kunt afdrukken, kunt u 3D-achtergronden gebruiken om elke stijl te maken. Natuurlijk is het belangrijk om rekening te houden met de functionaliteit van elke kamer.

In het interieur van de slaapkamer, bijvoorbeeld foto's met ontspannende foto's, zullen stille landschappen er geweldig uitzien. Het kan een herfstbos zijn of een kalme zee, een prachtige zonsondergang of een zandstrand. Hier is een voorbeeld van een vergelijkbare oplossing.

Let op! Als u een achtergrond met een 3d-effect selecteert, bewerkt met fluorescerende verven, om de plafonds van de slaapkamer te versieren, gloeit het plafond als een nachtlampje.

Het is goed om dergelijke doeken op de plafonds in kinderkamers te plakken. Dan zullen de kinderen zich 's nachts best comfortabel voelen.

In de kinderkamer moet je doeken kiezen, die fantastische en magische plots weergeven. Door naar elk detail te kijken, zal het kind zijn verbeelding ontwikkelen. Het effect van een verblijf in een sprookje wordt verkregen als 3d behang niet alleen de plafonds bedekt, maar ook een deel van de muren in de kinderkamer. Deze techniek helpt om de wanden letterlijk in de kamer te verplaatsen, om het effect van open ruimte te vormen. Zulke interieurs zien er altijd heel ongewoon uit. De volgende foto bewijst het.

Om de plafonds in de woonkamer te versieren, is het het beste om een ​​3D-achtergrond met een wolkenloze hemel te kiezen. Voor de belichaming van traditionele stijlen zijn 3D-achtergronden met inserts in de vorm van fantastische bloemen of fruit en bessen geschikt.

3D behangsticker op het plafond

Vandaag de dag is het gebruik van 3d behang voor de decoratie van plafonds een vrij nieuwe techniek. Het voor velen van ons beschreven materiaal is onbekend en ongebruikelijk, dus de vraag rijst of het mogelijk is de technologie van de sticker zelf te beheersen, met uw eigen handen. Experts beweren dat als je de stadia van het werk in detail bestudeert, het gemakkelijk zal zijn om te proberen de meest voorkomende fouten te vermijden en een mooi resultaat te krijgen.

Als lijm wordt lijm gebruikt voor vinylachtergronden. Het is belangrijk om te begrijpen dat het heel voorzichtig is om het 3d-behang aan het plafond te lijmen, zodat u voortdurend de nodige metingen uitvoert en de merktekens controleert. Als er ten minste één verschuiving wordt gemaakt in het proces van de sticker, verdwijnt het 3D-effect en wordt het beeld wazig, waardoor de visuele waarneming van het 3D-beeld vervormd raakt.

Plakken op het plafond breed behang alleen is niet helemaal handig, zelfs niet zeggen en onmogelijk. Daarom is het beter om een ​​partner uit te nodigen voor werk. De breedte van het behang met een 3d-effect, ontworpen om het plafond te versieren, is anderhalf tot twee keer groter dan eenvoudig behang. Daarom zal het vrij moeilijk zijn om één strook in één keer te lijmen, zelfs tot twee.

Beschrijving van het proces zelf

Voordat u met het canvas gaat werken, is het belangrijk om het oppervlak zorgvuldig voor te bereiden. Het is belangrijk om alle meubels en alle dingen uit de kamer te verwijderen, het is handig om de kamer van tevoren te ventileren en vervolgens de kamer te sluiten en binnen het 25-25 graden binnen het microklimaat met een constante temperatuur te vormen. Het is handig om de ramen van tevoren te sluiten met een doek. Tijdens werkzaamheden aan het plafond mag niet worden blootgesteld aan zonnestralen. Ze laten het 3d behang niet goed drogen. Ruim van tevoren twee emmers water in de kamer. Ze zorgen voor de nodige luchtvochtigheid.

Voor het werk hebt u mogelijk de volgende gereedschappen nodig: kleefmiddel, trapladder, meetlint, lompen, roller. Aangezien u het 3d-behang op een perfect vlak plafond moet lijmen, moet het oppervlak van tevoren worden voorbereid: barsten en wegschuren, het gepleisterde gebied bewerken en egaliseren met de mortel, en na het volledig te hebben gedroogd, schuren. Direct hierna moet het plafond worden behandeld met vloeibare lijm. Hij zal optreden als een primer.

Lijm de eerste strook linnen die je nodig hebt, te beginnen in de verre hoek van de kamer. Eén, zoals op de foto te zien, klimt op de ladder en lijmt één strook 3d behang aan het plafond, de tweede ondersteunt het tweede uiteinde van de rol. De lijm wordt aangebracht op het plafond, niet op het behang. Dit vergemakkelijkt het proces van stickers enorm. Twee strips voegen zich netjes bij elkaar op een manier dat het ene vel niet in het andere valt.

Let op! Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de lijm niet op de voorkant van 3d behang komt. In het geval dat het nog steeds is gebeurd, is het belangrijk om de sporen van lijm onmiddellijk van de voorkant van de doek met vodden te verwijderen.

Om de rollen te snijden, moet u een geslepen mes gebruiken, anders zal de decoratieve laag vervagen en ziet deze er enigszins slordig uit.

Bij het verlijmen van 3d behang op het plafond, worden gaten voor de armaturen niet vooraf uitgesneden. Het is netjes gedaan met een mes nadat de lijm volledig droog is.

Zorg voor 3d behang

Speciale zorg voor het plafond waarop de beschreven materialen zijn geplakt, bestaat niet. Lamineren maakt de vorming van een beschermende film mogelijk, die met een vochtige doek kan worden gewassen. Dergelijke plafonds kunnen worden opgezogen, geveegd met een zachte borstel. Vuil op het gelamineerde oppervlak steekt met tegenzin aan, dus problemen met reinigen mogen niet optreden.

Generalisatie over het onderwerp

Zoals u kunt zien, is het gebruik van 3d achtergronden voor plafondontwerp gerechtvaardigd in die gevallen waarin het nodig is om hun hoogte visueel te verhogen. Het sticker-3D-behang kost minder dan de constructie van de spanconstructie, naast het reproduceren van het hele proces van het versieren van het plafond met 3d behang is het veel gemakkelijker om een ​​frame te bouwen voor verlaagde plafonds. Voor kwaliteitsdoeken is het gemakkelijk om voor te zorgen, ze zijn niet bang voor vocht, ze zijn indien nodig gemakkelijk te demonteren. En dit is een ander zwaar argument voor het kiezen van de beschreven decoratieve afwerkingen. De foto's die in het artikel worden gepubliceerd, zullen helpen begrijpen hoe interessante oplossingen kunnen zijn bij het gebruik van doeken met driedimensionale afbeeldingen.

  • Materialen voor het afwerken van bad binnen en buiten

  • Droge mengsels voor pleistermuren

  • Waarom barst het gips als het droogt?

  • Sierpleister met eigen handen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 55 = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map