Interieur van het balkon

Interieur van het balkon

Hoe maak je een origineel balkoninterieur in een appartement, met een minimum aan tijd en geld? Dit probleem maakt veel eigenaren van onroerend goed ongerust, vooral het is relevant voor eigenaren van kleine appartementen. Als vroeger weinig mensen geïnteresseerd waren in het interieur van het balkon, ski's, fietsen, oude dingen werden hier geplaatst, nu proberen mensen zorgvuldig na te denken over het interieur van een slaapkamer met een balkon, om de ruimte met het maximale voordeel te gebruiken.

De foto toont het interieur van een klein balkon.

Kenmerken van de inrichting van de stadsloggia

Interieurontwerpers bieden een verscheidenheid aan interessante ideeën, waarbij u de eigenaar kunt worden van een multifunctionele en gezellige ruimte op de loggia. Laten we een aantal ideeën analyseren, dankzij welke het mono is om de juiste indeling van het balkoninterieur in het appartement te bereiken.

Tip! Om het ontwerp van de loggia te voltooien, moet u nadenken over de selectie van speciaal meubilair voor deze kamer.

Een kleine en gezellige sofa, zachte fauteuils, een kleine tafel om thee te drinken - de optimale set van meubelelementen voor een loggia.

Kant en klaar balkoninterieur, fotogalerij, moderne decoratie van verschillende loggia's of balkons, is te vinden in het videofragment

Aandacht alstublieft! Op het balkon, dat klein is, raden professionals aan om vouwmeubilair te kiezen.

Ontwerp van muren

Hoe een interieur kiezen voor een kleine en gezellige loggia? Deze vraag hangt af van de persoonlijke smaakvoorkeuren van de eigenaar van deze kamer, evenals van welke interieurstijl is gekozen voor het inrichten van het gehele appartement.

Beroemde interieurontwerpers adviseren in plaats van klassieke muurschilderingen, gebruik maken van een verscheidenheid aan moderne materialen, aangeboden door fabrikanten voor cosmetische reparatie van gebouwen. Een interessante oplossing voor het balkonontwerp in een stadsappartement is bijvoorbeeld het gebruik van plastic voering of panelen.

Tip! Liefhebbers van natuurlijke afwerkingsmaterialen kunnen kurkpanelen, natuurlijk hout voor de wanden van hun balkon of loggia oppikken.

Om de levensduur van deze materialen te verlengen, is het noodzakelijk om ze af te dekken met een laag beschermende vernis of verf.

Vloerdecoratie

Als je aan het interieur van de loggia in het appartement denkt, moet je opletten en seks hebben. Als je bijvoorbeeld van plan bent om deze ruimte te verwarmen, toe te passen als een studie, een spelzone, een broeikas of voor andere doeleinden, moet je nadenken over het regelen van een warme vloer.

Als het balkon alleen in een warme tijd wordt gebruikt, kunt u de selectie beperken voor een vloer van duurzaam en hoogwaardig materiaal. Op het balkon zijn bijvoorbeeld geschikte vloeren uit natuurlijk hout, bedekt met een speciale antiseptische verbinding of een laag vernis. De balkondeur in het interieur maakt ook een verschil, het wordt gekozen rekening houdend met de algemene stijl van decoratie.

Voor isolatie van de vloer en wanden adviseren interieurprofessionals moderne isolatiematerialen. Afhankelijk van hun structuur, zijn er bepaalde nuances in hun fixatie op de muren en de vloer.

Tip! De eenvoudigste manier om een ​​loggia of balkon te isoleren is om het te beglazen. Nadat het pand is beschermd tegen atmosferische neerslag, kunt u doorgaan met de selectie van isolatiematerialen voor vloeren, plafonds, muren.

Raamdecoratie

Afhankelijk van de locatie van het balkon of de loggia ten opzichte van de zon, zijn verschillende opties voor de decoratie van kozijnen geselecteerd. Op een zonnig balkon, waar bijvoorbeeld kamerplanten moeten worden geplaatst, is het noodzakelijk een blind systeem te installeren. Anders bestaat er een groot risico dat direct zonlicht levende planten en bloemen die op een loggia of balkon zijn geplant, vernietigt.

Het donkere balkon heeft geen extra bescherming tegen ultraviolette straling nodig, dus u kunt kroonlijsten installeren, een transparante tule ophangen.

Ontwerp van het kantoor

Tegenwoordig zijn balkons en loggia's een volwaardige woonruimte geworden, ingericht in overeenstemming met alle vereisten van de interieurkunst. Onder de modetrends is speciale interesse het creëren van een werkende kast in deze ruimte. Dit geldt voor eigenaren van appartementen met zeer bescheiden afmetingen. Hoe het arrangement beginnen? Om te beginnen raden professionals aan om de kwaliteit van de balkonplaat te achterhalen om de haalbaarheid en realiteit van de organisatie in het gegeven gebied van het werkgebied, de plaatsing van extra meubilair te beoordelen.

Tip! Evaluatie van de staat van het balkon is het best toevertrouwd aan een specialist.

Als er geen duidelijke gebreken zijn in de staat van de balkonplaat, kunt u doorgaan naar de volgende fase - om het ontwerpproject door te nemen. De eigenaren van onroerend goed, die geen ervaring hebben met het regelen van woonruimte, kunnen beter de hulp inroepen van professionele interieurontwerpers.

Dit bespaart veel tijd, krijgt een gegarandeerd resultaat na het voltooien van alle afwerkingswerkzaamheden.

Verder bekijken we opties om de ruimte van een balkon of een loggia te verwarmen, zodat je niet alleen in een warme periode, maar ook op winteravonden kunt werken.

Als de isolatie kwalitatief wordt uitgevoerd, kunt u het traditionele vensterblok met de deur naar de loggia verwijderen en vervangen door een kleine decoratieve boog.

Na het einde van de isolatiewerkzaamheden kunt u naar de decoratieve afwerking van het plafondoppervlak, muren, de selectie van vloerbedekking gaan.

Afhankelijk van de materiële mogelijkheden van de eigenaar van het appartement, kunt u voor het decoreren van het plafond op een balkon of een loggia kiezen voor in een rek te monteren structuren, plastic panelen gebruiken, natuurlijke houten latten.

Bij het kiezen van een scharnierende structuur, kunt u onmiddellijk nadenken over en het plafond op het plafond extra lichtbronnen in de vorm van verschillende puntlichten.

Bij het selecteren van materialen voor de decoratie van muren, is het belangrijk om rekening te houden met de interieurstijl, waarin de kamer zelf is ingericht. Als er bijvoorbeeld een 'klassieker' in het appartement is, is een bekleding een ideale optie om de muren op het balkon te stofferen.

Verlichting optie

Bijzonder belangrijk bij het creëren op het balkon van het kantoor moet extra verlichting worden geboden. Naast het gebruik van schijnwerpers kunt u ook wandkandelaars gebruiken of een vloerlamp op het balkon plaatsen. Onder de interessante oplossingen aangeboden door modieuze interieurontwerpers, merken we het gebruik van LED-verlichting door de hele omtrek van de kamer. Dit soort verlichting helpt bij het creëren van een romantische sfeer op het balkon, en voor een volwaardig werk zal een dergelijk licht duidelijk niet genoeg zijn.

Nadat het gewicht van het werk in verband met de decoratie van het plafond en de muren is voltooid, kunt u doorgaan met de selectie van vloerbedekkingen. Als een warme vloer wordt gebruikt, zijn keramische tegels of graniettegels geschikt.

conclusie

Veel moderne stedelijke vastgoedeigenaren proberen voor elke vierkante meter een rationele toepassing te vinden. De ruimte op de loggia is geen uitzondering. Het gebruik van deze ruimte om een ​​volwaardig onderzoek te creëren, een aparte speelkamer voor kinderen en de organisatie van een echte bloemserre op het balkon is in de mode. Met de juiste voorbereiding, full-scale cosmetische reparatie, kunt u van een loggia een echt paradijs maken, de trots van de eigenaar van het appartement.

  • Balkon ontwerp

  • Bank op het balkon met een lade

  • Het combineren van een balkon met een keuken

  • Soorten balkondeuren

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map