Vloeibaar behang in de gang

Vloeibaar behang in de gang

De gang is de kamer waarin de gasten constant komen. Het is op de gang dat degenen die voor het eerst in uw appartement zijn, een indruk van het hele huis, de eigenaren (een voorbeeld van een gedecoreerde hal op de foto) creëren.

Omdat de gang het 'visitekaartje' van het hele huis is, is het belangrijk dat de decoratie mooi en functioneel is.

Regels voor het selecteren van achtergronden in de gang

Vloeibaar behang in de gang begon nog niet zo lang geleden. Veel huiseigenaren worden tegengehouden door hun hoge kosten.

Tip! Als u besluit om de muur te versieren met een smalle muur, selecteert u materialen met lichte kleuren.

U kunt het effect van visuele uitbreiding van de ruimte in de kamer bereiken.

In het resulterende interieur moet er een harmonie zijn tussen meubelelementen, extra accessoires en geselecteerd vloeibaar behang. Anders zal de gang een niet-presentabel uiterlijk hebben, het zal moeilijk zijn om het een sieraad van uw appartement te noemen (op de foto is er een variant van het afronden van de muren in een smalle gang).

Het afwerken van de muren met behang wordt nog steeds beschouwd als een van de mooiste en origineelste, dus het is belangrijk om de juiste materialen voor de gang te kiezen. Gezien de hoge doorlaatbaarheid van deze kamer, kunt u een combinatie van vloeibare materialen met afwasbaar vinylbehang gebruiken om de muren te versieren (op de foto - een variant van de ontworpen gang).

Het deel van de gang dat het meest vatbaar is voor besmetting, moet worden geplakt met wasbaar behang en de rest van de muren is gemaakt van niet-uitwasbare materialen (een voorbeeld van zo'n 'sluwheid' in het interieur - op de foto).

Kenmerken van gebruik

In het moderne interieur van een stadsappartement, wanneer u muren in de gang decoreert, kunt u steeds vaker vloeibaar behang waarnemen. Door hun uiterlijke kenmerken lijken ze op decoratief pleisterwerk (een voorbeeld van het gebruik van vloeibaar behang in het interieur van de foto).

Aandacht alstublieft! Bij het decoreren van muren, is het raadzaam om de diensten van professionals te gebruiken, zodat het verkregen resultaat u en de gasten van het appartement lang zal bevallen.

Als je niet over de vaardigheden beschikt om met deze "grillige" afwerkingsmaterialen te werken, zoek dan onmiddellijk naar de afwerking van de muren van deze meester. Onder het vloeibare behang (voorbeeld op de foto) merken we een groot kleurengamma op.

Ze worden aangeboden door fabrikanten in een versie met één kleur, maar als u wilt, kunt u altijd interessante toepassingen kiezen voor de wanden in de gang. Een interessante optie in het interieur is het gebruik van stencils voor vloeibaar behang, waardoor de decoratie van de muren een geheel andere, individuele uitstraling krijgt. Met behulp van vloeibaar behang is het eenvoudig om kleine onregelmatigheden, scheuren te verbergen, de geluidsisolatie in de kamer te vergroten. Dankzij het feit dat bij het aanbrengen van dit afwerkingsmateriaal op de wanden, voegen niet zichtbaar zijn op het oppervlak, is de afwerking gelijkmatig en mooi (een voorbeeld van het gebruik van vloeibaar behang in het interieur op de foto).

Ontwerpertechnieken

Recent ervaren ontwerpers proberen verschillende varianten van afwerkingsmaterialen in één keer te combineren door projecten voor gangen uit te werken. Deze aanpak maakt het mogelijk verschillende creatieve ideeën te realiseren, een interessante en ongewone decoratie van deze kamer (op de foto - een van deze opties).

Voor degenen die besloten om zelf vloeibaar behang in de gang te plakken, bieden we een videofragment aan

Tip! Vergeet niet dat elk detail belangrijk is in het interieur van de gang. Om je hal een esthetische uitstraling te geven, zul je hard moeten werken.

Over functies van kleurenschaal

In het interieur speelt kleur een speciale rol. Dankzij hem kun je met voordeel de gang benadrukken, visueel uitbreiden. Denk aan het ideale ontwerp (bijvoorbeeld op de foto) en gebruik die tips die worden aangeboden door ervaren meesters.

Om je gang niet alleen licht en ruim, maar ook praktisch te maken, probeer je de lichte tinten aan te vullen met een donkere achtergrond, applicaties, abstracte tekeningen. In dit geval wordt je gang origineel, functioneel en praktisch (op de foto - een voorbeeld van een dergelijke oplossing).

Maak geen misbruik van donkere kleuren, omdat ze een donkere atmosfeer in de gang zullen introduceren, visueel de omvang verminderen. Naast kleurafstemming is het van belang om goed te gebruiken in de gang en extra verlichtingsapparatuur. Wandkandelaars kunnen op tegenoverliggende wanden worden geplaatst, daarnaast is het aan het plafond wenselijk om een ​​paar schijnwerpers te bouwen. In dit geval zal vloeibaar behang er absoluut anders uitzien, de gang zal worden gevuld met luxe en harmonie. Een ongewone look geeft de gang een gestreept behang. Om ze te maken heb je een behangmengeling van twee kleuren nodig. Eerst wordt de hoofdtint op de wanden aangebracht met behulp van een bouwrol, een kwast.

Aandacht alstublieft! Het is belangrijk om te wachten op het volledig drogen van de hoofdtoon, pas daarna de muren te decoreren met stroken van een andere kleur.

Als u een smalle en lange gang hebt, moet u een vloeibaar behang voor zachte tonen selecteren. Om de ruimte uit te breiden, kunt u een horizontale strook over de hele lengte van de muur gebruiken.

Als klassieke optie kunt u een combinatie van panelen met vloeibaar behang overwegen. Het onderste deel van de gang is versierd met panelen, waarvan de zorg niet erg moeilijk is. Het bovenste deel is versierd met vloeibaar behang.

Tip! Om het interieur te creëren was mooi en harmonieus, je kunt panelen en behang van dezelfde kleur kiezen, maar verschillende tinten.

De ontwerpers beschouwen toepassing van applicaties als een interessante optie. U kunt kiezen uit kant-en-klare foto's van de bouwwinkel of met behulp van een computer uw versie van het patroon tekenen en op plakpapier printen. Met behulp van dergelijke materialen, kunt u zich ontdoen van kleine nadelen op de muren. U kunt bijvoorbeeld kleine spaanders of scheuren onder de toepassing plaatsen.

Voordelen van het gebruik van vloeistofgevechten in de gang

Fabrikanten bieden deze afwerkingsmaterialen in verschillende tinten. Hiermee kunt u voordelig vloeibaar behang gebruiken wanneer u door het interieur van de gang loopt. De effen kleuren van de wanden helpen om de meubelelementen te onderscheiden die voor de gang zijn gekozen. Voor degenen die van creatieve oplossingen houden, raden we aan een combinatie van verschillende tinten en additieven te proberen in de vorm van pailletten, strass-steentjes, zijde. Deze symbiose draagt ​​bij aan een visuele toename van de ruimte in de kamer, geeft de gang een individualiteit. Als u vloeibaar behang gebruikt om de muren in de gang te versieren, hoeft u geen tijd en materiaal te verspillen aan het zorgvuldig voorbereiden van de wanden voor afwerking. Het is voldoende om een ​​behangmengsel te kopen, het in strikte overeenstemming met de instructies van de fabrikant klaar te maken en onmiddellijk met reparatiewerkzaamheden te beginnen. Het nadeel van het gebruik van dergelijke afwerkingsmaterialen is dat u het eindresultaat van het werk pas ziet nadat de vloeibare materialen volledig zijn uitgedroogd.

De basisprincipes van het inrichten van de gang

Als je een kleine Chroestsjov bezit, wanhoop dan niet. Gebruikmakend van het advies van professionele ontwerpers, kunt u een kleine gang op uw eigen kracht in het "visitekaartje" van uw appartement veranderen. Om te beginnen is het belangrijk om de juiste achtergrondkleur te kiezen, door hun textuur na te denken en extra decoratieve elementen te gebruiken. In een kleine gang is de locatie van een groot aantal extra items niet geschikt. Vloeibaar behang is beter te combineren met wasbare dichte materialen, naast een mooie uitstraling om een ​​functionele ruimte te krijgen. Vergeet niet dat de muren in de gang vaak worden aangeraakt met vuile handen. Huisdieren gebruiken alleen de muren in de gang om hun klauwen aan te scherpen. Ideale beschermingsopties voor deze kamer is een dikke laag verf, maar naast praktisch nut, dus wilt u genieten van de prachtige muren! Om deze moeilijke taak met succes aan te kunnen, kijk eens naar het vloeibare behang.

Deze materialen laten geen onaangename voegen achter op het versierde oppervlak, zodat u zonder problemen prachtige en gelijkmatige wanden in de gang kunt maken. Bovendien zul je niet geconfronteerd worden met een dergelijk probleem als het geleidelijk afbladderen van behang. Gedurende de gehele gebruiksperiode behoudt vloeibaar behang zijn oorspronkelijke esthetische uitstraling en zal het u en uw gasten genoegen doen. Als een deel van de muur beschadigd is, wat typerend is voor een ruimte zoals een inkomhal, hoeft u niet alle afwerkingsmaterialen volledig te verwijderen. Het is voldoende om het beschadigde gebied nat te maken, het beschadigde behang te verwijderen en na het volledig drogen van de muur een nieuwe laag van het vloeistofmengsel aan te brengen. De kosten van een dergelijke restauratie zullen aanzienlijk lager zijn dan de aanschaf van nieuw behang en lijm. Als onderdeel van deze afwerkingsmaterialen is er katoen, papier, zijde, dus de afgewerkte coating is niet geëlektrificeerd. Fijne stofdeeltjes worden niet aangetrokken door de muren van je gang. Een enorme verscheidenheid aan kleuren, verschillende manieren om vloeibaar behang op de wanden aan te brengen, de mogelijkheid om ze te combineren met andere afwerkingsmaterialen, zorgen voor een verbluffend resultaat.

conclusie

Onder de verscheidenheid van afwerkingsmaterialen die momenteel door fabrikanten op de bouwmarkt worden aangeboden, behoort een speciale plaats tot vloeibare materialen. Wanneer u ze kiest voor het ontwerp van de gang, overweeg dan de kenmerken van hun type. Materialen op basis van cellulose zijn niet geschikt voor een kamer zoals een gang, omdat ze snel vocht en vuil absorberen. Behangtextuur met een steenkruimel zijn de duurste voor de prijs, maar ze worden erkend door professionals die het meest duurzaam en duurzaam zijn. Ze zijn ideaal voor gangen en helpen de meest gedurfde ontwerpideeën te realiseren. Voor extra bescherming kunnen ze worden bedekt met een laag acryllak.

  • Vinylbehang op een non-woven basis

  • Beschrijving van vliesbehang

  • Vloeibaar behang in de keuken

  • Vloeibaar behang in het interieur

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map