Wallpapers voor een kleine woonkamer

Wallpapers voor een kleine woonkamer

De woonkamer is de centrale plek in het huis, dus de decoratie krijgt behoorlijk wat tijd. Als de ruimte groot is, kunnen de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. En wat als de hal in het appartement klein is? Welk behang om een ​​kleine ruimte te ontwerpen te ontwerpen? Het antwoord is in dit artikel.

Het ontwerp van een kleine hal

De eenvoudigste manier om het ontwerp van een kleine kamer te bepalen is mogelijk, polistav-foto, die kant-en-klare opties laat zien voor het ontwerp van een kleine kamer. Ze kunnen zien welke kleuren het best zijn om de achtergrond te gebruiken.

Maar de gedetailleerde aanbevelingen geformuleerd door deskundigen over de dekking van dit onderwerp, zullen nog steeds niet tussenbeide komen. Dus welk soort behang wordt het best gebruikt in een klein appartement?

 • Als de hal - een ceremoniële plek die niet alleen huishoudens verzamelt, maar ook hun gasten en familieleden, moet wandafwerking van hoge kwaliteit en duurzaam zijn.
 • Bij het kiezen van behang voor het leven kan worden verwaarloosd bepaalde kenmerken (bijvoorbeeld, is het niet nodig, zoals in de keuken, bijvoorbeeld, worden gebruikt voor het plakken ruimte wallpaper vochtbestendig), is het beter om op de voorgrond te zetten het uiterlijk van schilderijen. Het belangrijkste in deze uitgave is om aandacht te besteden aan de esthetische component en de prijs van behangpapier.
 • Het is beter om, zoals de praktijk laat zien, meteen een kwaliteitsoptie voor afwerking aan te schaffen. De besparingen in dit geval zijn niet gerechtvaardigd. Kwaliteit, Europese behang zal langer duren, zal perfect de gebruikelijke invloeden van buitenaf te nemen, niet burn-out na verloop van tijd in de zon, zodat de hoge kosten van het behang is in dit geval gerechtvaardigd.
 • Als u in het huis wonen zijn kleine kinderen of huisdieren, deskundigen adviseren om eens vergissen, kies behang voor een kleine woonkamer of een andere ruimte, mechanische beschadigingen, die schilderijen, die kunnen worden zonder angst voor wat de voorste laag van gerold materialen overschrijven en verliezen te weerstaan het externe beroep.
 • Aangezien vaker de ramen van alle woonkamers, waaronder kleine, naar de zuidkant gaan, moet u behang kiezen, waarvan de oppervlaktelaag bestand is tegen ultraviolet licht.
 • Het is beter om "ademende" doeken te kiezen die geen stof aantrekken voor een kleine woonkamer en een kinderkamer.
Let op! De beste manier om met de aangegeven achtergrond voor laden te werken, met een reliëfstructuur of rollen met kleine patronen van verzadigde kleuren.

Het dichtst bij de aangegeven parameters zijn flizelinoe behang, zeefdruk en textielbehang. Het is aan deze types om hun aandacht te richten.

Technieken die helpen een kleine ruimte mooi en gezellig te maken

Er zijn speciale ontwerptechnieken die de kleine kamer vanuit een visueel oogpunt comfortabeler en ruimtelijk maken. Dit zijn de eenvoudigste:

 1. Vouw de ruimte van een kleine kamer uit om lichte kleuren te behangen. Ze moeten helpen om de hoofdachtergrond te vormen. Hierop kunt u heldere accenten aanbrengen - inzetstukken van antagonistische behangkleuren verlevendigen het interieur en helpen geselecteerde stilistische concepten te realiseren.
 2. In een klein appartement moet je geen behang met donkere tinten, felle rollen gebruiken. Ze kunnen niet als hoofdachtergrond worden gebruikt. Maar als u correct inserts maakt, kunt u het plafond van de kamer eenvoudig optillen en de wanden uit elkaar drukken. De volgende foto bewijst het nogmaals.
 3. Als u de geometrie van een kleine woonkamer wilt wijzigen, kunt u behang gebruiken in een strook van verschillende breedten. Verticaal geplaatst, verhoogt het het plafond, horizontale lijnen maken de muren van de kleine hal breder.
 4. Het gebruik van behang in een koud kleurenpalet is gerechtvaardigd wanneer de ramen van een kleine woonkamer in het appartement op het zuiden gericht zijn. En vice versa. In moderne interieurs zijn tegenwoordig grijze en blauwe kleuren, terracotta, zoals getoond in de bovenstaande foto, bijzonder populair.
 5. De aanwezigheid in de persoonlijke laag van behang spel van kleuren, patronen met glitter, glanzende oppervlakken en 3D-effecten onderstreept de plechtigheid van een kleine woonkamer in het appartement.

Mogelijke opties

Rekening houdend met alle bovenstaande vereisten, is het eenvoudig om de keuzecirkel tot een minimum te beperken. De volgende factor, die helpt om de juiste achtergrond voor de hal te krijgen, is het ontwerpconcept. Er zijn drie onverslaanbare opties, stijlvol, mooi, het handigst voor kleine appartementen en kleine woonkamers.

minimalisme

Minimalisme is een concept dat het overladen van het interieur met overtollig meubilair, onnodige accessoires niet toestaat. Chaotische accenten zijn uitgesloten. Bij het kiezen van behang voor de beschreven kamer is een fel kleurenpalet acceptabel, maar alleen voor het versieren van een muur in een kleine woonkamer. De hoofdachtergrond bestaat uit neutrale tinten.

Let op! Als er geen mogelijkheid is om de hele wand als accent te gebruiken, kunt u behang met verticale strepen gebruiken om een ​​dynamisch interieur te creëren. Ze zijn qua kleur en toon noodzakelijkerwijs lichter dan de hoofdachtergrond.

Om de kamer of een andere kleine kamer te versieren, is het beter om het canvas van saaie tinten mosterd, pistache of groen te kiezen.

Als je een patroon wilt maken op de muren van de kamer die wordt beschreven, is het beter om de voorkeur te geven aan doeken waarop gekleurde ornamenten op monofone basisjes zijn geverfd. Dus het cijfer kan helder zijn. Het interieur van de hal zal gezellig zijn, als de afbeelding van het behang, zal de kleur overeenkomen met de kleur van het textiel of de vloer.

Complexe geometrie en abstractie mag niet voor kiezen om alle van de muren in een kleine woonkamer te verwerken, als decoratie voor functionele zones diamanten, cirkels, vierkanten het. Maar je moet heel zorgvuldig handelen om het niet te overdrijven. Met de juiste selectie van kleuren, zoals bijvoorbeeld op de foto, kunt u eenvoudig een stijlvol interieur maken.

De stijl van minimalisme omvat het gebruik van natuurlijke materialen voor de decoratie van muren. Het gebruik van hout of steen in een kleine woonkamer is onaanvaardbaar. Dergelijke materialen belasten de ruimte gemakkelijk. Los het probleem op door achtergrond met imitatie-eigenschappen te gebruiken. Zeer indrukwekkend ziet het interieur eruit, waarin een muur is versierd met een baksteen of steen. De foto bewijst het nog een keer.

Als accenten in de beschreven stijl mogen achtergrond gebruiken. Het gebruik ervan helpt om de extra accessoires die de toch al kleine ruimte in de war houden te laten. Voor een kleine zaal is het beter om een ​​paneel met een panoramisch effect te kiezen.

Romantische stijl

Liefhebbers van thuiscomfort geven bijna altijd de voorkeur aan een romantische stijl. Het wordt gekenmerkt door een achtergrond met een patroon, hoe kleiner het patroon, hoe beter. De voorkeur bij het kiezen van behang moet worden gegeven aan bloemmotieven, zoals te zien op de foto.

Let op! De foto toont een klassieke tekening, bij uitstek geschikt voor kamers in kleine appartementen.

Het is geschilderd op een lichte achtergrond, de kleur is aanwezig in een warm palet. Maar de bloemen zelf kunnen worden geverfd met heldere, verzadigde kleuren, maar ze zijn aanwezig in de minimale hoeveelheid.

Groot formaat behang in een kleine kamer kan worden gebruikt als een selectie van een bank of tv-zone. Fotomuren zijn geschikt wanneer u de geometrie van de ruimte moet corrigeren. Kijk naar de foto, zoals met succes is gespeeld met behulp van fotobehang de toegangsdeurzone.

Let op! Een deel van het paneel gaat naar de volgende muur van de kamer.

Romantische stijl wordt vaak gemaakt met behulp van een cel. Het helpt om een ​​kleine ruimte streng te maken, maar erg gezellig. Voor een kleine kamer is het toegestaan ​​om een ​​kooi te gebruiken waarvan het patroon is gemaakt in zachtroze of salonkleuren, lavendel of in blauwe kleuren.

Eeuwige klassieker

Iedereen die een hoekje luxe wil creëren in de beschreven ruimte, moet noodzakelijkerwijs een klassieke stijl van optreden kiezen. De sfeer van plechtigheid en pracht in een kleine hal wordt gecreëerd met behulp van behang met patronen. Lichte toon, gouden figuur, glanzende overlopen, ze zullen de woonkamerruimte niet overbelasten, omdat ze zullen werken om een ​​kleine ruimte uit te breiden.

conclusie

Zoals u kunt zien, is het niet zo moeilijk om de muren in een kleine woonkamer te versieren, en hoogwaardige achtergronden voor deze doeleinden te kiezen. Het belangrijkste in dit nummer is om te beginnen met de stijl van ontwerpen, terwijl je probeert te voldoen aan alle principes en aanbevelingen die hierboven zijn gegeven.

 • Wandpanelen in het interieur

 • Hoe behang op mooie wijze te combineren voor de hal en woonkamer

 • Grijs behang in de woonkamer

 • Gratis achtergronden

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map