Intressanta prylar för köket med egna händer

Intressanta prylar för köket med egna händer

Teknikutveckling och designidéer täcker alla sfärer av mänskligt liv, inklusive aktiviteter i köket. Med ett mysigt hörn hemma, utrustade med intressanta prylar för att underlätta arbetet, kommer någon älskarinna att vilja skapa kulinariska mästerverk och förvåna omgivningen med sin smidighet och uppfinningsrikedom.

Verktyg för rengöring och skivning av produkter

Flera uppfinningar under de senaste åren gör det möjligt för människor att belastas med vardagliga problem att snabbt och utan stor ansträngning skapa en intressant maträtt i köket. Gadgets utför många funktioner:

 • påskynda perioden för framställning av produkter för matlagning;
 • direkt optimera matlagningsprocessen;
 • tillåta utan tillgång till professionella färdigheter att dekorera skålen;
 • minska föroreningsnivån i köksaktiviteten;
 • hjälp kompakt lagra produkter;
 • låter dig belysa intressanta idéer om inredningen.

Inte alla människor har en hög nivå av specialkunskaper som behövs för att arbeta i köket. Intressanta prylar kommer att vara användbara för alla, de kommer att vara en bra hjälp till den växande generationen och ensamma män och en modern laddad kvinna. I en separat grupp kan identifieras prylar, vars åtgärder syftar till snabb och bekväm rengöring eller skärning av produkter. Detta inkluderar intressanta knivar för rengöring av potatis eller morötter, snabbt grind gröna kommer att hjälpa en gadget med flera blad eller en slags minikvarn för kryddor.

För olika rätter är det meningen att skära grönsaker av olika former, en utmärkt assistent i köket kommer att vara en uppsättning tetes, lätt klara av uppgiften.

Förmodligen, i processen att skynda i köket, mötte alla ett problem när vi inte hanterar kniven försiktigt och får små snitt på fingrarna. För att förhindra eventuella skador är en gadget som utför en begränsarens funktion kapabel. Med en sådan intressant enhet kan du enkelt locka ett barn att arbeta i köket, utan rädsla för dess säkerhet.

Förväntar du dig gäster och vill imponera på dem med sin talang för att laga kött, men klarar inte harmonisk design? En intressant lösning på problemet med smidig skärning av kötträtter är metallkonstruktionen, som gör det möjligt att presentera maträtten på restaurangenivå.

Om du älskar att äga majs själv, är gadgeten för rengöring det en oersättlig sak i ditt kök, påskyndar arbetet och förhindrar kontaminering av ytor.

Efterföljare av meloner måste smaka en intressant kniv för omedelbar skärning av vattenmelon eller melon. Denna gadget är lämplig i köket, där många människor är villiga att samtidigt njuta av sommargåvor.

Tillverkare har tagit hand om ananasälskare, för dem är designen för snabb ringskärning utformad.

Ta hand om en hälsosam kost, många lägger till den festliga och dagliga rätterna av citronsaft, som ersätter den vanliga mayonnaisen. Krama det, utan att färga väggarna, möblerna eller rätterna, kommer att hjälpa intressanta prylar som inte tillåter kontaminering av främmande föremål i köket.

Hantverkarna uppfann en hel del intressanta enheter utformade för den ursprungliga dekorationen av bordet.

Förbrukningen av pizza under det senaste decenniet har ökat ibland. Särskild sax gör det möjligt att dela delikatessen alls utan att sprida och inte sprida innehållet i fyllningen.

rådet! Bestäm vilken typ av intressanta prylar du behöver i köket oftast. Köp inte hela utbudet, korrelera valet med dina lust och preferenser.

Användbara enheter och ursprungliga idéer

Förutom apparater för rengöring och skivning har köket utvecklat ett stort antal användbara prylar som gör matlagningen enklare. Förberedande period sker vanligen med hjälp av en skärbräda. Tillverkare erbjuder många intressanta prylar i form av ett välkänt element i köket. De mest populära versionerna av skärbrädor:

 • indragbar;
 • med ett hål för skräp
 • Har spår för dränering av överflödig vätska;
 • Förminskad å ena sidan för bekvämligheten av att flytta produkter i en behållare;
 • tillåter att kombinera med en platta;
 • genom typen av pussel för att skära mat av stor längd.

Ofta innehåller en intressant maträtt flera element. Förbered i köket samtidigt från två till fyra produkter kommer att tillåta prylar i form av stekpannor med partitioner. För barn är processen att äta inte standardpannkakor, men med en bild av ett uttryckssymbol.

Förutom stekpannor presenteras prylar för samtidig förberedelse av produkter i en behållare i form av krukor. Och avtagbara strukturer gör att du kan laga ingrediensens beståndsdelar vid olika tidpunkter. Ett litet munstycke i form av ett galler gör det möjligt att dränera vatten utan att använda ett glasstopp, vilket har minskat mängden arbete i köket genom att tvätta.

Älskare som arbetar med matlagning i köket måste tycka om en intressant gadget som låter dig dosera den hällda degen, och skaparna av konstnärliga lutningar hjälper till att öppna enheten för att dra en bild på skummet av doftande kaffe.

Sweetmongers som föredrar att dricka te eller kaffe med kakor i köket kommer att tycka om gadgeten i form av en mugg med ett hål. En sådan intressant lösning kommer att eliminera behovet av att använda en tallrik. Fläktfläktar kommer i köket att njuta av en design som kombinerar en kopp för krispiga potatis och en behållare för sås.

Du ville ha koteletterna sent på kvällen, men vill inte störa grannarna med ett slag på köket? Intäkterna kommer att bli intressanta gadget i form av en rulle med spikar, tyst förbereda kött för rostning.

En present till gourmeter i form av en gadget som utför funktionen av en mini fondue kommer att ge dig tacksamhet under lång tid och kommer att spara värdar från att behöva köpa en dyr apparat i köket.

En intressant lösning erbjuds av popcornproducenter. Gadget i form av en kanon kommer att glädja de små älsklingarna och bli en original dekoration för köket.

Att ge sofistikering till en typisk maträtt hjälper alla slags kryddor. För korrekt och kompakt lagring av kryddor designade designers en gadget som liknar en slags karusell.

anmärkning! Bekvämligheten med att lagra prylar i köket är en seriös uppgift. Lös det på två sätt. Den första - för att skapa kompakta strukturer, den andra - att erbjuda i möbler speciella fack eller lådor.

En kompetent plats för intressanta prylar i köket gör matlagningsprocessen till en spännande åtgärd.

Nya föremål

Alla är vana vid det faktum att utrustningen i modernt kök inkluderar närvaro av en mikrovågsugn, en multibar, en brödrost, en diskmaskin och en mängd annan utrustning som underlättar matlagning och städning. Det verkar som om det inte finns något att bli förvånad över. Den konceptuella utvecklingen av designers erbjuder dock en intressant gadget Bloom matlagningsenhet. Den här utrustningen liknar en oupplöst blomma och kan bli en original dekoration av din favoritmat. Syftet med gadgeten är inte bara standardmatlagningen utan även dess omröring under matlagningen. Uppgiften uppnås på grund av kronblad som spelar rollen som blad. Intressant gadget är utrustad med en pekskärm, med den du kan ställa in:

 • elvärmeens uppvärmningstemperatur;
 • graden av öppning av kronbladen på knoppen, beroende på diskens storlek;
 • omrörningshastighet;
 • avstängningstid.

Den ursprungliga funktionen av de förorenade kronbladen på gadgeten kommer att hjälpa till med ångrengöringsfunktionen.

Om utseendet på hyllorna av en intressant gadget Bloom matlagningsenhet bara är planerad, så är en annan nyhet redan till salu. Det här handlar om den handgjorda Minipresso kaffemaskinen, som gör att du kan få en favoritdryck av hög kvalitet långt ifrån ditt inhemska kök och utan el.

Förberedelsen kräver varmvatten, kaffejord eller i kapslar och arbetet med egna händer. Beroende på antalet tryck och det skapade atmosfärstrycket kan en intressant gadget du njuta av ristretto, espresso eller dubbel espresso.

Tillbehör av egna händer

Trots ett brett utbud av intressanta prylar i butikerna vill värdinnan skapa egenhet och bekvämlighet i köket med egna händer. Du kan visa dina kreativa förmågor på olika sätt. Atmosfär av värmeväskor för att lagra spannmål, sys ihop eller målade burkar.

Gadgets i form av kolvar för doserade produkter - en mycket intressant enhet.

Kombinera familjen för ett gemensamt yrke kan göra stöden under hetet från kork- eller metallformarna till de ursprungliga äggröra.

På marknaden finns intressanta prylar som silikonpotholders för bekvämligheten att arbeta med heta föremål i köket. Det är inte svårt att göra en liknande produkt från själva materialet. Dekorera köket och originalhanddukarna, sys för hand.

Sommar i landet åtföljs av ett överflöd av grönsaker och frukter. En intressant gadget i form av ett galler ger bekvämlighet när du tvättar naturens gåvor.

Som du kan se, intressanta prylar kan göra rutinarbete till en spektakulär process, för att dekorera köket på ett originellt sätt och att samla familjen bakom en vanlig orsak.

 • Modernt kök inredning i modern stil

 • Kök inredning med egna händer

 • Smal långt kök

 • Planering och design av köket-matsalen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 85 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map