Projekt av verandaen till huset

Projekt av verandaen till huset

Moderna konstruktioner av hus med veranda och terrass varierar gracefulness, tillräcklig enkelhet och oavsiktligt orsakar önskan att belysa dem på eget land eller land. Som regel anser många ägare av privata hus på byggnadsstadiet inte verandaen något obligatoriskt och nödvändigt, och förstår användbarheten av en sådan struktur först efter att huset redan har trätt i drift. Ändå är det möjligt att bygga en veranda även efter att huset själv är byggt, och det viktigaste i detta är bristen på brist, kompetent konstruktion och tillämpning av högkvalitativa byggmaterial.

Projektet är utgångspunkten för alla byggnader

Innan byggnadens början måste du själv bestämma vilka funktioner det extra rummet kommer att utföra. Så om en öppen veranda till ett hus är utformad endast för att få en bekväm viloplats (som i bilden), kan arbetskraftsnivån reduceras till ett minimum - en träplattform och enkla skenor kommer att räcka till.

En sådan design kommer att se ganska organiskt bredvid något hus, oavsett ålder och material från vilket det är byggt.

Projekt av en veranda med grill eller ett sommarkök med veranda kommer att skilja sig redan svårare och arbetskrävande. I händelse av att framtida förlängning aktivt används på vintern, kommer det att vara nödvändigt att tänka över inte bara alternativen för isolering utan också uppvärmning av de färdiga lokalerna. När de främsta målen är bestämda, börjar designen direkt. Om erfarenhet i denna fråga är inte tillräckligt eller om det är helt frånvarande, och tjänster av en professionell arkitekt är ganska dyrt, kan du använda World Wide Web, helt enkelt genom att skriva i sökmotorn fras som "uteplats hem projekt bilder", och sedan väljer det lämpligaste alternativet.

Projektet av ett trädgårdshus med en veranda som inte har en solid grund kännetecknas av enkel implementering och minimal tid och kostnad. Det är det bästa alternativet för enheten av ett bekvämt rekreationsområde utomhus, utan risk för bränning i solen eller våt under plötslig dusch. Ramkonstruktionen av en sådan veranda kan monteras på marken och fixeras sedan på den anordnade basen, vilket är lämpligt att använda en träbalkgräve (jordad i marken). För en sådan sommarveranda är det inte nödvändigt att ordna ett "huvud" tak, du kan använda antingen en temporär baldakin eller lättprofilerad lakan, fast med en obligatorisk förspänning.

rådet! När du är begravd i marken på någon trästruktur är det önskvärt att förbehandla det med bituminöst mastik eller omsluta det med flera lager av takmaterial. Detta kommer att förhindra dess snabba förfall.

Projekt av envåningshus med veranda under ett tak, ser naturligtvis mycket mer fram. Sålunda kan verandor vara både öppna och stängda, som kan manövreras under vinterperioden, förutsatt att den minsta värme - exempelvis ugnar (den kan användas för matlagning), eller helt enkelt eldstaden.

För en sådan förlängning är det nödvändigt att ordna en grund. Således bör det inses att om det är omöjligt att skapa en bas identisk med den som är belägen under vid huset (bredd och djup), är det bättre att använda grundpålar på skruv eller en enkel columnar, med inbyggnadsdjup inte är mindre än en meter. Detta kommer att säkerställa en ny konstruktion, särskilt tung, maximal stabilitet.

Olika projekt av hus med veranda, olika material för konstruktion

Moderna mönster av verandor kopplade till huset föreslår möjligheten att använda en mängd olika material för konstruktion, från traditionellt trä till glas och polykarbonat.

Det är underförstått att oavsett hur vacker och elegant utseende eller veranda av polykarbonat på ett fotoprojekt, innan du implementerar en sådan djärv idé i praktiken är det nödvändigt att bedöma hur väl den passar in i den befintliga landskapet och förhållningssätt till huset där. Det är ganska absurt att se ut som en modern öppen terrass mot bakgrunden av ett gammalt trähus med peelingfärg.

Projekt av landet hus med en veranda, ett foto som lätt kan ses på många platser på relevanta ämnen, för det mesta, involvera samtidig användning av en mängd olika material för konstruktion - trä, tegel, metall, glas (polykarbonat), naturligt eller konstgjord sten. När man väljer ett material bör man styra inte bara kostnader och tillgänglighet. Optimal kommer att vara det material från vilket huset själv är byggt, annars kan en fullständig dissonans av hela komplexet vara möjligt.

Det händer ofta att det är omöjligt att fästa en veranda på grund av brist på utrymme direkt vid huset. I det här fallet, om det finns ett ledigt område på platsen, kan du överväga byggandet av en bastu / bastu, till vilken en extra vila område kommer att angränsande.

Till exempel kan ett 4 till 4 badhusprojekt med en veranda lätt implementeras även i ett litet område och kräver inte betydande materiella investeringar. Fördelarna med ett sådant projekt är mycket, för vila efter ångbastun på en sådan veranda är inte bara trevlig men också användbar - frisk luft, tillsammans med brist på utkast, kommer att ha en utmärkt tonisk effekt på kroppen.

Om storleken på tomten är tillräckligt stor och byggandet av huset ännu inte har börjat, är det lämpligt att överväga projekten av stugor med vind och veranda.

Om projektet i det framtida huset redan ger närvaro av en terrass, kan den göras stängd och isolerad, vilket gör det möjligt att använda extra utrymme under den kalla årstiden. I det här fallet är det inte nödvändigt att göra uppvärmning där hemifrån. På en stängd veranda är det ganska lämpligt att tillhandahålla antingen en separat vedeldad spis eller en öppen spis.

Det här tillvägagångssättet gör det inte bara möjligt att värma lokalerna utan också att använda verandan som plats för att organisera familjesemester med shish kebab. Naturligtvis bör utformningen av tvåvåningshus med en veranda i första hand ge möjligheten att installera en sådan ugn, eftersom det kommer att vara nödvändigt att säkerställa ett bra utdrag av den tillförlitliga basen av ugnen själv. För närvarande kan du hitta ett stort antal färdiga hus med vind och veranda, för vilken du inte bara kan använda traditionell teknik och material utan också "snabba" sätt att bygga, till exempel rampanel.

Projektet av ett envåningshus med veranda och terrass är den bästa lösningen för en liten villa

För en bekväm tidsfördriv utanför staden är det inte nödvändigt att bygga flera våningar herrgårdar - ganska litet, mysigt hus och en välskött tomt med ett överflöd av grönska. Projektet av ett hus med en veranda och en terrass, vars foto ligger ovanför, innehåller alla komponenter av komfort och passar mycket organiskt i landskapet, vilket enkelt uppnås med naturmaterial.

Det är från veranda-projektet att den totala kostnaden för byggnad och komfort att bo i det nya huset beror på. I det här fallet, om projektet är ett hus på landet med en veranda hög grad av uppmärksamhet på detaljer kan inte vara annorlunda, bör stora projekt i huset med en veranda vara så detaljerad och reflektera praktiskt taget varje detalj av de framtida byggnader - på djupet och typen grunden till hur strukturen av isolering och det föredragna tak täckning. Att arrangera en sluten veranda till hus färdiga projektet, som fann ett foto, till exempel på nätet, inte glömma att det var avsedd för någon klimatzon.

Om verandaen är ansluten till huset med egna händer, baserat på fotoprojektet, bör du vara uppmärksam på bearbetningen av träelementen på verandan. Permanent kontakt med oskyddad ved kommer inte bara att förvärra hela huset, utan också försvaga strukturen som helhet. För närvarande finns det en massa skyddande föreningar som kombinerar brand- och biosäkerhetsegenskaper, som enkelt appliceras med pensel eller rulle i flera lager, är luktfria och säkra för människor. i händelse av att terrassens projekt innebär att man placerar en eldstad på den, är det nödvändigt att förse installeringen av ett golvbeläggning av obrännbart material, till exempel porslinstensil. Ett enkelt och originellt projekt av ett hus med en terrass presenteras på video

  • Hur man bygger en pigstycke för 10, 50 huvuden i dina händer

  • Projekt, ritningar och scheman av en stuga

  • Taket hus projekt av ett privat hus

  • Projekt av ett bad med en veranda under ett tak

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map