Wallpaper silkscreen i inredningen

Wallpaper silkscreen i inredningen

För de stads- och förortsägare som föredrar lyx och komfort i inredningen, föreslår vi att du väljer silke tapeter. Vad är silkescreenutskrift? Kommer att förstå tillsammans i alla subtiliteter angående användningen av sådana material för dekoration av väggar i bostäder. Bilden visar möjligheten att dekorera väggarna med silke tapeter.

Egenskaper av silketryck

Till att börja med är vad som menas med silketryck, tekniken för att skapa spola material. Den silkscreena tapeten förutsätter i bokstavlig mening "utskrift på silkematerial". I ljusindustrin tillverkas inte bara silke tapeter utan även andra produkter på detta sätt.

Specificiteten i denna metod är att silketråd appliceras på maskinens tryckform, de kommer till produktens plats där det behövs. I gamla tider fanns ingen silke tapeter, men handmålade på siden.

Mästarna skapade unika skönhetsverk. Från silke målningar gjorde fantastiska målningar, med en hög kostnad. I mitten av 18-talet var silkscreen-utskrift endast tillgänglig för välbefinnande. Silkebordsunderlägg prydde sina herrgårdar, herrgårdar, som visar till omgivande människor deras höga materiella välstånd.

Efter att silkskärmsmetoden var officiellt patenterad, och det hände nästan 200 år senare, såg silkes tapeter i hemmet för vanliga medborgare. Bilden visar möjligheten att dekorera väggarna med silkesdukar.

För närvarande betraktas silke tapeter som ett välkänt fenomen, de används ofta vid väggkonstruktion, både i stadshus och i landstugor. Lyx silkes tapeter för inredningen som presenteras på bilden.

Materialegenskaper

Vad är så bra med silkescreening, att de har ett ökande antal fans varje år? Intressanta tips om hur man väljer silke tapeter, liksom om funktionerna i deras användning i ett modernt interiör, finns i videoklippet

Wallpaper silkscreen som huvudmaterialet innehåller vinylpapper. Egenheten hos den tekniska kedjan av deras tillverkning ligger i det faktum att först vinylarken är målade, uppvärmd och sedan utsatt för prägling. Tack vare den här metoden erhålls slutligen smala banor för väggarna (i bilden), med vackra mönster eller utan mönster, med silkeffekt.

Liknande material för att dekorera väggar har två lager. En är gjord av polyvinylkloridmaterial, den andra är i form av cellulosapapper (bas). En sådan ovanlig tandem av papper och polyvinyl, liksom tekniken med hetstämpling, gör det möjligt för tillverkaren att uppnå höga resultat för att få stark och tunn tapeter.

Silkscreen involverar inte användning av dyra silkesgarn och fibrer, trots visuell uppfattning. På bilden - en variant av silketryck för sovrummets väggar, vilket föreslår användningen av flytande tapeter silke gips.

Tips! Om du väljer att välja en flytande silkegips tapeter för väggdekoration, glöm inte att de inte är lämpliga för att dekorera barnrum.

Tack vare modern innovativ teknik har gipsmaterial av utmärkt kvalitet.

Det skapar bara en yttre känsla att materialen är sårbara och inte starka. Beroende på skiktets tjocklek är det möjligt att erhålla silkesgipsmaterial för väggar av olika kvalitet, vilka har individuella operativa egenskaper.

OBS! Beroende på tjockleken är silke gips lämplig för användning i olika rum.

Klassificering av silkscreen bakgrundsbilder

Beroende på kvalitet, textur, färger, materialtjocklek, skiljer man nu bakgrunden till väggarna. Till exempel är silkegips flytande tapeter, som kan eliminera mindre väggfel. Varumärket elision skapas på vinylbasis.

Utmärkande egenskaper hos varumärket elizium, erbjuds en mängd olika ytmaterial för väggarna:

  • högkvalitativa produkter;
  • bevarande av estetiska egenskaper hos dukar under hela verksamhetsperioden
  • acceptabel produktionskostnad

Tekniken för att skapa dessa material är användningen av moderna metoder för tillverkning av ytbehandlingar. Generellt skapar denna tillverkare produkter genom att använda speciella ämnen på det färdiga vinylarket. Kemiska komponenter störa skummingsprocessen, vilket är viktigt för rum med hög luftfuktighet.

I allmänhet har denna typ av tapet en slät eller blank struktur. Med varm prägling på duken får du en trevlig och silkeslen glans, vilket uppskattas av köpare.

Vid användning av vinyl med hög densitet är det möjligt att få sådana tyger som kan användas för att imitera naturliga textilier, sten, gips. Tapeterna gipsproffs rekommenderar att använda för att dekorera arbetslokaler, men i korridoren kommer gips inte att fungera.

Om flera lager av silke gips appliceras på väggen samtidigt kan du uppnå effekten av en skinnad hud, en tredimensionell bild.

För att öka styrkan på silketryck på papper, är det nödvändigt att använda ett tjockt substrat.

På fördelarna och nackdelarna med silkescreening

Gipsmaterial som alla andra ytbehandlingar i denna kategori har vissa positiva och negativa egenskaper. Bland plusserna, låt oss utesluta högtidlighet, prakt, rikedom, ljusstyrka av material, liksom säkerheten för den använda beläggningen. Silketryck innehåller inte skadliga och giftiga material som kan fylla rummet under limning och i process och drift.

Färdiga ytor under ett imponerande tidsintervall kommer att glädja dig med deras estetiska utseende, de brinner inte ut, de bleknar inte under inflytande av ultraviolett bestrålning. Mångsidigheten av sådana ytbehandlingar gör att de kan användas för att dekorera väggar i sovrummet och för att reparera hallarna.

Nackdelarna med vinyl silkescreening proffs anser deras kostnad. Dessutom måste du noggrant förbereda den innan du limar duken på väggen. Om det finns grovheter (brister) på ytan, måste du först justera dem i det här fallet. Med tanke på att materialen är tunna nog, kommer alla brister i väggarna att "manifestera" efter att tapetet har torkat.

Användning av silketryck

Silkscreen kan användas för kvalitetsreparationer i sovrum. Det är önskvärt att välja material av pastellfärger, gjorda på en tyg eller tjock pappersbasis. I så fall kommer väggarna "andas", det vill säga låt in luften.

I det här fallet får du en nästan naturlig effekt av silkeskärm. Förutom det unika utseendet kan du njuta av frisk luft, som kommer fritt in i lokalerna.

Utsökt och harmoniskt i sovrummet, material som har ett mindre tryck eller ett litet geometriskt mönster.

Silkscreen kommer att fylla vardagsrummet med förfining, ta in rummet inte bara hemkomfort, utan också förfining. Till exempel kommer en ovanlig vy att vara vardagsrummet när du använder silkscreen-utskrift med ett fint blommatryck för dess dekoration. Det är i vardagsrummet, där hela familjen, vänner och bekanta samlas, måste du skapa en bekväm atmosfär.

slutsats

På den moderna byggmarknaden finns en stor mängd olika ytbehandlingar, vilket gör valet ganska svårt. Om du drömmer om lyx och harmoni, föredra silketryck.

  • Svarta tapeter i inredningen

  • Vita tegelstenar i inredningen

  • Dekorativ väggdekoration för tegelsten

  • Vit bakgrundsbilder i interiören

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − 24 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map