Hvordan dekorere et vindu i et barns rom

Hvordan dekorere et vindu i et barns rom

Det faktum at hvert barn trenger å definere sin personlige plass fra fødselen, er ikke lenger et spørsmål om tvil for sine foreldre. Det er bare naturlig at denne plassen, i form av et barnsrom, skal være hensiktsmessig dekorert. Oppgaven er ikke i det hele tatt så enkelt som det kan virke, og anses som vanskelig, selv for erfarne designere. Når barnas rom er selvutformet, bør man ikke bare prioritere kvaliteten på materialene, men også til den nøyaktige samsvarende utformingen til barnets alder.

Så, et barn i førskolealder vil være ekstremt ubehagelig i et rom innredet i høyteknologisk eller minimalistisk stil - det er mer egnet for eventyr og en overflod av morsomme tilbehør. Krever stor oppmerksomhet til riktig design av vinduet i barnehagen - det er ikke bare tiltrekker seg oppmerksomhet på grunn av sin store størrelse, men også på grunn av det faktum at den viktigste kilden til sollys, så nødvendig å en gutt. I tillegg til kompetent design, må du tenke på kvaliteten sin - det bør utelukke muligheten for utkast og spontan åpning.

De viktigste aspektene ved et sikkert vindu

Før du fortsetter med å dekorere vinduet, bør du sørge for at den oppfyller sikkerhetskravene fullt ut:

 • Vinduet bør ikke plasseres lavt, fordi barnets "nysgjerrighet" er ubegrenset;
 • Vinduhåndtak som tillater rive av dørene, må byttes ut fra de vanlige, til de som er utstyrt med låselås;
 • Vinduets dekorasjon i barnehagen bør være ideell, noe som utelukker utkast til utkast og penetrasjon av støv og fuktighet;
 • Det er ønskelig å installere en automatisk ventil for ventilasjon;
 • Kornet må sikres veldig pålitelig, slik at "trekke" barnet bak gardinene ikke fører til fallet;
 • Hvis det er mulig, er det nødvendig å lim en spesiell beskyttelsesfilm på glasset, for å forhindre fragmentering i tilfelle vinduet er ødelagt.

Hvis det eksisterende vinduet oppfyller alle kravene, kan du begynne å dekorere det. Selvutformingen av barnas rom er ikke en lett oppgave, og dette spørsmålet bør ikke bli mindre oppmerksomt enn resten av interiøret. Den vanligste feilen hos foreldre som selvstendig planlegger interiøret i barnehagen, er bruken av tunge og tykke gardiner.

Mens babyen er liten nok, og fortsatt ikke kan gå alene, kan denne tilnærmingen begrunnes, siden tunge og tette tekstiler bedre isolerer rommet fra sterkt sollys, noe som gjør babyens dagtid søvn mer komfortabel. Men da barnet vokser opp, er det bedre å nekte slike gardiner. Ikke bare lager de en høy belastning på cornice, tette tekstiler er kompliserte i omsorg, og det er en utmerket "støvsamler", noe som ikke er veldig bra for babyens helse. Derfor, for å dekorere vinduet i barnas rom, er det mer optimalt å bruke lette tekstiler, som er lette å ta vare på.

Grunnleggende prinsipper for barnevindudesign

Før du lager et vindu i barnehagen, bør du konsultere et barn hvis han allerede vet hvordan man skal snakke. Hvis dette øyeblikket ennå ikke er kommet, må vi stole på vår egen smak. Den viktigste måten å dekorere et barns vindu er, selvfølgelig, tekstiler. Det er verdt å vite at det er viktig for en baby å være omgitt av lyse, hyggelige farger. Selvfølgelig er det ikke helt rimelig å henge veldig lyse gardiner, det er bedre hvis de har en nøytral nyanse, men en lys kant. En fin effekt er gardinene med lyse, gjenkjennelige animerte tegn.

Hvis det er mulighet for drastiske endringer, vil det være et utmerket alternativ for å erstatte standard rektangulære vinduer med buede seg. Slike vinduer i barnehagen lar deg skape et mer rolig, harmonisk interiør, selv om det er mer komplekst i dekorasjon. Ikke plasser blomster på vinduskarmen i barnas rom, som krever konstant omhu. I tillegg til det faktum at et litt voksen barn vil forsøke å smake dem, kan potten lett brytes på seg selv, noe som uunngåelig medfører skader. For vinduet i barnehagen er mer hensiktsmessig å plassere på vinduskarmen favoritt og lyse plysj leker.

Det bør bemerkes at vinduet i barnas rom skal samsvare med utformingen av resten av rommet. For eksempel, hvis hele rommet er innredet i stil med "lille prinsesse" - med masse rosa, blonder og rent "kvinnelige" tilbehør, vindu Enkel og elegant design vil se ut som en fremmed objekt. Selvfølgelig er det i det indre av barnehagen best å unngå overdreven "entusiasme" en bestemt retning, og husk at rommet skal forandre seg når barnet vokser opp og endrer sine interesser. Dette bør tas i betraktning når du velger et vindu design alternativ, siden selve faktum av sin tilstedeværelse i et lite barns rom tiltrekker uunngåelig økt oppmerksomhet til det.

I tillegg til mulighetene for å dekorere vinduet i barnas rom, kan gardiner finnes på videoen

Hvis barnet ikke har et vindu

Utformingen av et barneværelse uten et vindu bør tenkes spesielt nøye. En av hovedoppgavene i et slikt rom vil være å sikre riktig belysning. Du kan ikke klare standardvarianter av arrangementet av belysningsenheter her. Hvis premisset er ment for et barn i førskolealderen, kan utformingen av et barns rom uten et vindu ikke inneholde design av arbeidsområdet - det er bedre å legge litt mer ledig plass som barnet selv vil finne bruk.

Unngå for sterk belysning. Ideelt sett er det i et rom med et savnet vindu ønskelig å i det minste tegne det. Selvfølgelig vil det være bedre hvis det ikke er en tegning, men en kunstig nisje laget av gipsplater, i dypet vil det være en LED-bakgrunnsbelysning som er i stand til å endre fargen. Dette "vinduet" er hensiktsmessig å dekorere en standard gardiner for å matche veggene, slik at vinduskarmen som du kan plassere leker, lys fotorammer, etc. Belysningen av vinduene i løpet av dagen for å holde slått på - .. På strømregningen er nesten ikke berørt på bekostning av effektivitet lysdioder .

Resten av belysningen bør også være sterk nok, men ikke blendende. Her er det fornuftig å være fra alle de vanlige lysekronene som ligger under taket. Det er bedre å bruke en rekke sconces, plassert på veggene, der du kan installere både standard og farget lamper. Ganske original belysning vil se det samme LED-stripe, sparken på omkretsen av gulvet - det vil gi ikke bare en viss prosentandel av det unike i rom uten vindu, men vil være en original "nattlys" for barnet.

Design av et barnrom med to vinduer

Hvis barnet ble eier av et rom med to vinduer på en gang, er dette utvilsomt et pluss. Selvfølgelig, for barnet selv. For foreldre presenterer de to vinduene mye mer kompleksitet i designet, i stedet for en. Uten tvil krever to vinduer i et lite barnesrom en spesiell tilnærming til dekorasjon, men samtidig er det mye flere muligheter når det gjelder å velge stilen på rommet. Rom med to vinduer kan umiddelbart deles i to deler - for studier og rekreasjon.

For å bygge "læring" del av rommet og ikke miste mye av den tilgjengelige plassen, kan du plassere en pult i nærheten av vinduet - dette interiøret er ganske etterspurt for tiden, og håndtere det vil være mye mer komfortabel med naturlig lys voksne barn heller enn kunstig. I dette tilfellet kan alt rundt vinduet bli omgjort til interessante hyller, hvor leker vil bli plassert for første gang, og når barnet vokser opp, har han allerede arbeidsbøker og lærebøker.

I stedet for en vinduskarpe i dette tilfellet må du bestille en spesiell benkeplate. Det er hensiktsmessig å designe et barnerom og hvis vinduet befinner seg i midten, og rommet er opprinnelig laget til skolebarn eller tenåring.

I dette tilfellet bør du unngå overdreven innblanding ved å dekorere vinduet, og fra standard tekstil gardiner er det verdt å merke seg i det hele tatt. Her er mer passende såkalte. Rullegardiner med følgende fordeler:

 • de samler ikke støv;
 • det er mulighet for å utstyre dem med en elektrisk stasjon med fjernkontroll;
 • en rekke farger og lys, "luft" -design.

Dermed kan utformingen av barnas rom med et skrivebord i nærheten av vinduet være både strenge og grasiøse. I tillegg til denne plasseringen av bordet kan du betydelig spare plass i rommet, hvor du kan ordne et lite treningsstudio for barnet.

 • Interiør av et barnerom for to jenter

 • Interiør i et lite barnerom

 • Interiøret i barnas rom for gutten

 • Gulv i barnehagen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 + = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map