Столац за столице: фотографије, видео, цртежи

Столац за столице: фотографије, видео, цртежи

Шпоре - универзални и веома корисни уређај за импровизовани рад на фарми. Тешко је замислити замјену за поправку на висини, метру изнад човјечног раста или прикупљању обилних усјева са дрвећа. Поред тога што се то може учинити без икаквог специфичног знања, а без значајног времена додато је до перцепције столице столице столице. А ту је и столњак, столица и столица од неколико врста, о чему ће и бити речено у чланку. Општа визуелна репрезентација може се добити прегледом посебног видео записа:

За причвршћивање конструкције лествице, потребан вам је столаријски лепак, ексери, шарке са угловима, као и жеља да направите столицу или столицу. Да бисте направили столицу за столице, потребан вам је одређени сет алата и материјала. Међу њима:

 • плоче или врло издржљиве шперплоче;
 • бушилица;
 • електрична јигсав;
 • брусилица;
 • чекић;
 • длето.

Столац-степенице са властитим рукама

Општи шематски приказ такве столице у готовом облику и цртежу (то можете урадити сами):

степениште

Ми не знамо за сигурно, на чијем челу је био први увео идеју "прелаз" мердевина и столицама, али можемо уживати само генијалност појединца, чији је изум - мердевинама-столице - помогла у домаћинству великом броју људи. Столица може бити корисна у кухињи, оставе или слично место где да достигне свој раст на врх полица је проблематичан, али и даље је неопходно.

Такву столицу можете направити властитим рукама од импровизованих материјала. У чланку ћете рећи један начин како направити столицу, која ће вам помоћи да се попнете на највише полице.

Прво морате узети изворни материјал за мердевине. На пример, као почетни материјал иду отфургованние стари оквири оквира. Дрво из којег су направљени производи савршено је сачуван. Све захваљујући великодушном премазу густог слоја боје, ради заштите од негативних утицаја. Ипак, треба да пажљиво испитати - по правилу, даске од којих су се стране прозорских оквира, већ сувим и постао непоуздан материјал за грађевинске радове.

Након припреме дрвећа за изградњу столице, прије свега потребно је спојити седиште сопственим рукама, на коме можете наставити да се оријентишете док стварате целу столицу. Сједало би требало бити прилично висока (више од 2 цм), а такођер има прилично велику величину тако да можете сједити на њему. Боље је да одаберете величину од 35 * 35 центиметара.

степениште

Ноге столице треба да буду дугачке отприлике пола метра, довољно широке да би се створило право подупирање на тлу и способност да издрже тежину особе.

Да би се повезали саставни делови столице и нису се распадали приликом првог оптерећења, неопходно је да ногу столице седнете својим рукама.

Корак је израђен према истом принципу као столица, према горе наведеном цртежу, са само једним разликом, да су њене димензије мање од степеништа. Као што видите, дијаграм показује да је један пар ногурама столице краћи од другог. У овом краћем пару ногу столице потребно је направити рупу која има пречник од 12 милиметара. Потребно је за шипке, на којима ће се ротирати цела структура.

За причвршћивање рупа се избуше за вијке за самопрезање у близини рупе. Причврстите шипке у рупице столице намијењене њима и осигурајте да су њихови центри на истој удаљености од ногу на столици.

степениште

Да би се осигурала повећана стабилност корака, неопходно је добро радити на окретној точки тако да је добро не само у отвореном стању, већ иу преклопном стању. Потребно је бушити и причврстити још једну дрвену шипку од доње ивице стопала до степенице.

Да би се ослободили естетски неприродних бројних шешира од вијака, они се могу залепити лепком, а затим сећи са жица.

Шпоре са сопственим рукама

Ова ставка за кућну употребу такође је дизајнирана тако да посегне потребним стварима међу многим другим "неопходним" стварима, како би ставила ствари у циљу којих раст није довољан. Столац има много заједничког са степеницама, осим што у познатој ситуацији дизајн није као столица, већ столица. Експлицитне предности столице су наведене у наставку:

 • не постоји потреба за одвојеном постољем и столицом;
 • Столна столица се може користити као место за свакодневни живот;
 • само једно кретање горе наведене конструкције омогућиће му да се претвори са столице у степеницу за неопходну мању поправку или да добије нешто са значајне висине;
 • коришћење столице не само у стану, већ иу приградским подручјима, господарским објектима, складиштима итд.
 • доступност производње и избор материјала из кога ће столица бити израђена.

А овде је заправо шема столице, која је раније поменута:

степениште

Који је процес израде такве мердевине? Потребно је извршити следеће кораке у следећем низу:

 • прво је направљена главна подршка столице. У општем облику приказан је са леве стране.
 • онда се прави остатак седишта са наслоном на степеништу. Стражњи део столице не би требало да буде интегралан, али са слободним простором где можете ставити стопало.
 • На врху дизајна столице, у средини, причвршћују шарке као они који су постављени на врата.
 • проверите ефикасност дизајна столице и правилно извршавање и праћење круга. Ако све функционише, како је потребно, онда је на реду од 180 степени од столице треба да буде квалитетни љепљивац. Ако је нешто неуједначено, потребно је потражити проблем и ријешити га док се не постигне жељени резултат.

Столна столица с властитим рукама

О карактеристикама стварања таквог корисног алата на фарми као столице столице, саветујем вам да гледате видео:

Каква је универзалност употребе и коришћења такве столице? У чињеници да се може користити у различитим ситуацијама, наиме - столица може бити:

 • фолдинг;
 • трансформатор;
 • стационарно.

Преклопна столица је погоднија у практичној употреби између животног простора, где је мало простора. Трансформер - ово је столица, која се у једном покрету може претворити у пуну косу. Стационарна столица - стубалица - је када се ноге налазе под значајним нагибом и имају укрштене шипке, а свака од њих може се користити као корак. Шема-цртање љестве-столице је сљедеће:

преглед

Објашњење узорака степеништа:

Последњи нога столице треба поставити тако да се одмарао на поду под углом од 90 степени, и дуго под углом од 70-80 степени, али на основу њих мора чврсто стајати на поду. Дугачке ноге спојене су са три комада дрвета, тако да играју улогу корака. За сваки корак пре овог, потребно је смањити одређени жљеб у којем ће бити постављени. За тврђаву, сипају се лепком за столарију и запљусне ноктима.

Затим причврстите траке на краће ноге степеница столице. За већу поузданост, они су причвршћени на овај начин: један на дну и на врху, а још један - дијагонално на ногама столице. Такође, да бисте фиксирали конструкцију столице дијагонално, повежите мале и велике ноге са обе стране.

Ево три корак по корак водича за стварање конструкције лестве, столице, столице по вашем избору. Али саставити корак турнир, столицу или столицу мало иза њих и даље треба да гледају да су служили што је дуже могуће. Ово се постиже додатном обрадом након завршетка столице или скупштине, без одлагања. Као заштитни третман користите антисептичку импрегнацију уз додатну отпорност на влагу, лак, мрље, лак или боју. Да би се избегла ометања током распореда степенице Степладдер-столица-столица, све петље, све ротирајуће делове треба науљен, и у случају редовног пословања подмазати одређени период.

 • Гумени премаз за игралишта

 • Запремина купке у литрима

 • Ултразвучни репеллер кртица на соларним батеријама

 • Керамичко дрво за камине

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map