Kako narediti mačko iz plastične steklenice

Kako narediti mačko iz plastične steklenice

Vedno je prijeten pogled na lepo in dobro vzdrževano vile. In če so na njej tudi predmeti ustvarjalnosti mojstra, je prijetno dvakrat zadovoljen. Zdaj veliko število različnih vrtnih številk, ki jih lahko preprosto kupite v trgovini.

Toda zakaj ne bi naredili sami? Različne živali - zelo pogosta tema med obrtniki. Danes vam bomo povedali, kako se lahko oblečete v srčkani mucki iz plastične steklenice in preživite čas s koristjo.

Zamisli o proizvodnji

Ustvarite lahko takega junaka v vsaki izvedbi: v obliki figure, cvetličnega lončka ali celo mozaika. Vsaka od teh možnosti je podrobneje obravnavana.

Mačka kot vrtni skulptura

Da bi mačka iz plastičnih steklenic ne potrebovala posebnih veščin, je glavna stvar, da je pri roki obstajala barva, s katero jo lahko barvate. Preostali ukrepi bodo zelo preprosti:

 1. Vzemite šest litrsko plastično steklenico, jo očistite pred umazanijo in razmastite.
 2. Na tistih mestih, kjer nameravamo narediti ušesa in rep, naredimo rezine.
 3. Iz drugega plovila smo izrezali majhne dele, ki manjkajo za sliko.
 4. Barva celotne steklenice in majhne podrobnosti, kot zahteva domišljija, posušimo dobro.
 5. V pripravljenih kosih vstavimo ušesa in rep.

Tako dobimo srčkan maček, ki lahko sedi ali stoji. Njegova lokacija je odvisna le od tega, kako bo steklenica dana.

Nadgrajen analog prejšnje mačke se lahko šteje kot mačka Matroskina. Ustvarjanje s svojimi rokami je težje, vendar izgleda tudi bolj zanimivo.

Material bo potreben za njegovo napravo. Še posebej bodo za en kos in 4 kosov plastičnih 1,5-litrskih steklenic potrebni steklenici po 6 litrov in 10 litrov. Poleg tega boste potrebovali cev s premerom 10 mm.

Mačka je izdelana iz plastičnih steklenic po naslednjem algoritmu:

 1. V veliki steklenici naredimo luknje, v katerih se raztezamo dve dolžini cevi srednje dolge - dobimo tace.
 2. Poltrilne posode so pritrjene na noge, tako da pridejo noge. Bolje je odrezati zgornji del in pritrditi le dno.
 3. Šest litrsko plastično steklenico se razrežemo tako, da odstranimo sredino steklenice. Spodaj se povežite z vratom, medtem ko prejmete glavo mačke.
 4. Vogali spodnjega dela šestlitrske steklenice so pritrjeni na ušesa, izrezana v obliki trikotnikov.
 5. Celotno sliko izdelajo roke z barvo v slogu mačke Matroskina.

Pot za rože v obliki mačke

Praviloma je v bližini podeželske hiše vedno veliko cvetja. Nahajajo se ne samo v gredicah, temveč tudi v visečih cvetličicah, pa tudi loncih na verandi. Izvedba loncev v obliki mačke je lahko zelo raznolika.

Tukaj je algoritem najbolj preproste izvedbe z lastnimi rokami:

 1. Moja dvo-litrska steklenica in odstranite vse etikete in lepite od njih.
  Pomembno! Možno je ustvariti velik lonček. Za to je potrebno uporabiti velike plastenke.
 2. Izrezano črto označujemo na takšni razdalji od dna, da dobimo celoten lonec in izvršimo na sprednji strani ušes.
 3. Odrezajte na prej opisani vrstici.
 4. Oštri robovi obdelujemo s svečo, ki je nad plamenom.
 5. Obdelek obdelamo v milni vodi.
 6. Slikamo v kateremkoli slogu, ki vam je všeč. Bolje je barvati v dveh plasteh.
 7. Čakamo, da se barva popolnoma posuši.
 8. Narišite na pripravljenem ozadju srčkan gobec.

Takšen lonec lahko uporabite sami ali v obliki lonca, če pritrdite nosilce in verigo za obešanje. Če naredite več takšnih loncev hkrati, se bo vrnila celotna mačka družina, ki bo navdušila vse goste in lastnike hiše.

Za izdelavo velikega lonca za mini-gredice uporabljamo pet litrsko steklenico s kvadratnim dnom. Rezano je tako, da del steklenice za sajenje ostane na dnu - to bo telo mačke, nad njo pa se izreže glava. Okras je izdelan tudi iz akrilne barve.

Mozaik v obliki mačke

Pogosto pri izdelavi številk iz plastičnih steklenic iz plute zapuščajo plute. Toda bolje je, da tega ne storite, saj jih je mogoče uporabiti. V državi za prometne zagozditve obstaja veliko idej. Na primer, proizvodnja zaves ali polaganje vrtne poti.

Zelo zanimivi so mozaiki iz plute iz plastičnih steklenic na različnih površinah, na primer na hišni steni ali ograji. Če želite to narediti, ne potrebujete veliko materialov, dovolj je, da imate pluto in žeblje ali vijake. Lahko vzamete barve prometnih zastojev ali jih kasneje preprosto obarvate. Zelo lep videz, na primer mačka, ki jo je mogoče prikazati na steni blizu igrišča.

Zaključek

Če ni možnosti in želje, da bi začeli pravi maček, potem lahko naredite cute dekor elemente za pokrajino pokrajine. Okrasili bodo okoliško ozemlje in ji dali več udobja. Izdelano z dušo takšna zasnova ne bo pustila ravnodušnega nobenega ljubimca mačk.

Kot lahko vidite, nič ni mogoče in celo iz odpadnega materiala, če želite, lahko ustvarite preprosto impresivne stvari. Iz tega članka se lahko naučite zanimivih idej, ki jih je mogoče uresničiti na vašem spletnem mestu in jih razveseliti, za razliko od drugih.

 • Pujsek iz plastične steklenice

 • Žabe iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami

 • Samogradnja žara

 • Uporaba skrilavca na koči

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map